ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Στην έδρα μας είναι διαφορετικά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ακραίος μπακ, Μαρίν Λέοβατς, μιλά για το αγωνιστικό πλάνο που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/5).

Η αυλαία των playoffs πέφτει για τον ΠΑΟΚ με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίν Λέοβατς, στις δηλώσεις του στη "Nova" αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχία: "Παίζουμε στην έδρα μας και είναι όλα διαφορετικά. Θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας να μας στηρίζουν. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά από το πρώτο λεπτό και να δείξουμε στον αντίπαλο ότι εδώ είναι Τούμπα και δεν έχει ελπίδες".

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει την νίκη: "Καταρχάς πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Μετά πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν, καθώς πολλοί έχουν κάρτες και είναι τραυματίες. Από την Τρίτη θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι".

Για τις εξωαγωνιστικές κόντρες των δύο συλλόγων και αν αυτό υπάρχει στο μυαλό τους: "Προσπαθούμε να μπλοκάρουμε το μυαλό μας από αυτά. Δουλειά μας είναι να επικεντρωνόμαστε στο γήπεδο και το παιχνίδι μας. Αν μπούμε σε αυτή την διαδικασία δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι. Θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε την νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ