ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Άγιαξ"

Λέοβατς: "Να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Άγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για τη συνέχιση της προσπάθειας του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Να κλείσει το κεφάλαιο Άγιαξ για τον ΠΑΟΚ προτρέπει με δηλώσεις του στη "Real News" ο Μαρίν Λέοβατς. Ο Κροάτης μπακ τονίζει συγκεκριμένα:

"Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό που έγινε με τον Άγιαξ και να μην αφήσουμε να μας επηρεάσει. Παλέψαμε σκληρά για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τα παιχνίδια αυτά, για να προχωρήσουμε παρακάτω και να καταφέρουμε να μπούμε τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League Αυτός είναι ο στόχος που έρχεται και πρέπει να τον πετύχουμε".

Όσο για τη συνέχεια, σημειώνει:

"Πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερη φέτος. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι ποιοτικοί και θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειάζεται βέβαια χρόνος για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, που είναι ένας από τους στόχους που μας ενδιαφέρει πολύ.

Βέβαια, τώρα προέχει να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε (σ.σ. προφανώς οι δηλώσεις έγιναν πριν την κλήρωση που έφερε αντίπαλο τη Ντιναμό Τιφλίδας) να περάσουμε στους ομίλους. Χρονικά η Ευρώπη προηγείται και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα".

Τα Χρόνια Πολλά της ΠΑΕ στον Λέοβατς

Ο Μαρίν Λέοβατς κλείνει σήμερα 28 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να του ευχηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Αναλυτικά:

"Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Μάριν Λέοβατς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 28, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ο Λέοβατς γεννήθηκε στις 07.08.1988 στο Τζάιτσε της Βοσνίας και μεγάλωσε στην Αυστρία όπου μετακόμισε η οικογένειά του κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Στα 14 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης, ομάδα στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρική βήματα. Ο Κροάτης αμυντικός έμεινε στην Αυστρία μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 οπότε αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του υπογράφοντας στην Ριέκα.

Στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στην προηγούμενη ομάδα του, η εξέλιξή του ήταν εντυπωσιακή. Καθιερώθηκε άμεσα στο αριστερό άκρο της άμυνας, κατέκτησε το Κύπελλο του 2014 και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τον Νοέμβριο του 2014, μάλιστα, προτίμησε να φορέσει τα χρώματα της πατρίδας του κι όχι της Αυστρίας (έχει διπλή υπηκοότητα) και έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο με τη Χρβάτσκα. Αντίπαλός του ήταν ηΑργεντινήτου Λίονελ Μέσι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ