ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Να δικαιώσω τον Τούντορ"

Λέοβατς: "Να δικαιώσω τον Τούντορ"
Λέοβατς

Τι ανέφερε ο Μαρίν Λέοβατς για τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του "Δικεφάλου" αλλά και για τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ιγκόρ Τούντορ.

Δηλώσεις του Μαρίν Λέοβατς φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα sportnet.at. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε: "Ήταν σαφές ότι αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινούσε ένα νέο κεφάλαιο για μένα. Τα πράγματα έγιναν τελικά γρήγορα και υπήρξαν αρκετές προσφορές".

Ο ίδιος έδειξε ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά τρελός. Η πρώτη μου εντύπωση είναι εξαιρετική. Η πόλη είναι πολύ ωραία ενώ έχει και θάλασσα. Σε 40 λεπτά μπορείς να πας σε μικρά νησάκια".

Σχετικά με τον Ιγκορ Τούντορ, ανέφερε: "Ο Τούντορ με ήθελε πολύ αλλά φυσικά θα πρέπει να τον δικαιώσω μέσα από τις εμφανίσεις μου. Στην ομάδα όλοι μιλούν αγγλικά και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Οπότε υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση όσον αφορά στους μισθούς. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Οσο για την παρουσία του στην Ριέκα; "Στη Ριέκα με εμπιστεύθηκαν όλοι και φυσικά ο προπονητής. Αυτό ήταν σημαντικό. Οπότε μπόρεσα να βελτιωθώ. Στην Αούστρια δεν είχε την ευκαιρία να αποδείξω αυτά που μπορούσα να κάνω για ένα μεγάλο διάστημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ