ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στα πλέι οφ"

Λέοβατς: "Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στα πλέι οφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίν Λέοβατς θεωρεί πως για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ, παίζει ρόλο το νέο σύστημα που έχει ο "Δικέφαλος" στον τρόπο παιχνιδιού του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Μαρίν Λέοβατς θεωρεί πως για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ, παίζει ρόλο το νέο σύστημα που έχει ο "Δικέφαλος" στον τρόπο παιχνιδιού του με τεχνικό τον Βλάνταν Ιβιτς. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Ιβιτς: "Θεωρώ ότι αυτή η δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ίσως ένας από τους λόγους που οφείλεται αυτή η αλλαγή είναι το σύστημα. Μπορούμε να παίξουμε πιο εύκολα έτσι. Ειδικά στη δική μου θέση που έχω μπροστά μου και έναν επιθετικό. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που έχει υπάρξει μια διαφορά στην απόδοση. Ο καθένας δίνει το 100%, αυτό μπορεί να το καταλάβει και ο κόσμος. Πιστεύουμε στον προπονητή, στις αλλαγές που έχει κάνει και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί".

Για την δική του παρουσία: "Ο προπονητής και οι συνεργάτες του που με ήθελαν στον ΠΑΟΚ, έφυγαν. Αυτό δεν αλλάζει κάτι για μένα. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το ίδιο έκανα και πριν, το ίδιο έκανα και τώρα και σήμερα νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά".

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: "Θεωρώ ότι σε αυτή την σεζόν μας έχει λείψει η σταθερότητα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν κάναμε 2-3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Στα δύο τελευταία πήγαμε αρκετά καλά και αυτό θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Πρώτα από όλα είναι καλό για την ομάδα που έχει τόσους πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά και η ομάδα έχει παίκτες με αξία. Όσοι μείνουμε εδώ, αυτό το διάστημα θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε λίγο και να προπονηθούμε καλύτερα για την συνέχεια".

*Την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες καθώς την Δευτέρα και την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ