ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Θέλω να παίξω σε μια πιο δυνατή ομάδα απ' ότι ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λέοβατς MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως ο Μάριν Λέοβατς τίθεται εκτός ομάδας επειδή του είπε πως δεν αντέχει την πίεση στον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος Κροάτης υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εκτός ομάδας έθεσε τον Μάριν Λέοβατς ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δηλώνοντας πως ο Κροάτης αριστερός μπακ του είπε ότι δεν αντέχει την πίεση που δέχεται μετά τις φετινές κακές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην ιστοσελίδα goal.com, έδωσε μία διαφορετική εκδοχή στο θέμα, δηλώνοντας πως όλο αυτό είναι ηλίθιο και δεν βγάζει νόημα.

"Είναι ανόητο να μιλάμε για το πόση πίεση έχω παίζοντας στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι εδώ και 2,5 σεζόν και αγωνιζόμουν καλά. Γιατί επομένως ξαφνικά να μην νιώθω καλά; Αυτό δεν βγάζει νόημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, συχνά γράφουν διάφορα πράγματα...".

Επίσης, αναφέρθηκε στους λόγους που θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο: "Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Πρέπει να βρω έναν νέο προορισμό, ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα και να είμαι σε θέση να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλω να είμαι μέρος της Εθνικής Ομάδας και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ευκολότερο παίζοντας σε μία πιο δυνατή ομάδα. Λέω ότι όλα θα γίνουν, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα παίξω πια", ανέφερε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ