ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Για μας είναι καλή και η ισοπαλία"

Λέοβατς: "Για μας είναι καλή και η ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίν Λέοβατς θεωρεί ότι η συγκέντρωση και η θέληση θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα με την ΑΕΚ και τονίζει ότι και με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ κρατά την τύχη στα χέρια του.

Έχει ανεβάσει και τη δική του απόδοση στα πλέι οφ και είναι από τους παίκτες που έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ με αξιώσεις την πρωτιά. Ο λόγος για τον Μαρίν Λέοβατς που έκανε δηλώσεις στη NOVA για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Ξεκινήσαμε με δύο βαθμούς λιγότερους από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής και να είμαστε στην πρώτη θέση. Το κλειδί για όλο αυτό που συνέβη, είναι ότι η ομάδα έχει δείξει ότι θέλει πολύ να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πάμε στα προκριματικά του Champions League".

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Για εμάς μέχρι στιγμής κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι θα είναι και με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι οι ομάδες θα είναι λίγο κουρασμένες γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις ματς κάθε δύο τρεις μέρες, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε".

Για το ότι με μια κίτρινη κάρτα χάνει το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Το ίδιο συμβαίνει στα τελευταία επτά παιχνίδια, οπότε το έχω συνηθίσει. Παίζω χωρίς να το σκέφτομαι και προσέχω τι θα κάνω, τα φάουλ που θα κάνω και αυτό θα κάνω και αύριο δεν αλλάζει κάτι για μένα".

Για το ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ γνωρίζονται καλά μεταξύ τους: "Πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα δείξει την μεγαλύτερη θέληση μέσα στον αγώνα, θα είναι αυτή που θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Για εμάς και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί θα μας διατηρήσει ψηλά και όλα θα εξαρτώνται από εμάς στο τελευταίο παιχνίδι".

Για το αν πρώτη θέση θα δείξει ότι η ομάδα έχει αποκτήσει ισορροπία: "Φυσικά. Αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα είναι πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στην σεζόν. Όμως τώρα όλοι βλέπουν ότι έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ