ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Έχουμε χάσει βαθμούς με χαζό τρόπο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Λέοβατς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριν Λέοβατς καταγράφει όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ και εστιάζει στην αξιόμαχη Λαμία για τον αγώνα της Κυριακής (15/10, 16.00).

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε στα κανάλια "Novasports" με αφορμή την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής τους Σούπερ Λιγκ Σουρωτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λάμια, κάνοντας αναφορά και στα όσα συνέβησαν στον Δικέφαλο του βορρά στο ξεκίνημα της σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάστασή του:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Δυστυχώς αυτή την χρονιά δεν έχουμε παιχνίδι κάθε 3 μέρες κι έτσι η ομάδα και ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα. Πιστεύω πως αυτό μας βοηθάει κι αισθάνομαι αρκετά καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό κι αυτό είναι πολύ θετικό» .

Για την πορεία του μέχρι στιγμής:

«Νομίζω όλοι αντιλαμβάνονται πως η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για μας μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Επίσης η αλλαγή του προπονητή έπαιξε κάποιο ρόλο. Υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία υπήρχαν στον σύλλογο τα οποία πιστεύω έχουν ξεπεραστεί. Η ομάδα είναι σε μια διαδικασία αγωνιστικής βελτίωσης» .

Για το αν σε προσωπικό επίπεδο τον απασχολούσε κάτι:

«Αυτό είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή όταν αλλάζει ο προπονητής. Κάναμε την προετοιμασία με έναν προπονητή και στην συνέχεια ήρθε ένας καινούργιος με διαφορετική φιλοσοφία. Σ αυτές τις περιπτώσεις όμως πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα και να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις νέες συνθήκες.

Τώρα σε ότι αφορά εμένα στην αρχή της σεζόν είχα κάποια προβλήματα με τις εμφανίσεις μου, ωστόσο πιστεύω πως αυτό έχει ξεπεραστεί και από εδώ και πέρα θα έχω μια καλύτερη εικόνα» .

Για την αδυναμία της ομάδας στα εκτός παιχνίδια:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον 4 βαθμούς με χαζό τρόπο από θεωρητικά μικρότερες ομάδες όπως η Λιβαδειά ή ο Απόλλωνας. Είναι βαθμοί που σίγουρα θα χρειαζόμασταν στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.

Γνωρίζουμε πως η απόδοση μας δεν είναι η ίδια όταν αγωνιζόμαστε στην Τούμπα και όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε με τον προπονητή στις προπονήσεις κι ελπίζω να βελτιωθούμε» .

Για τον στόχο της ομάδας:

«Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Την περσινή σεζόν κερδίσαμε το κύπελλο και πιστεύω πως φέτος έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητα μας μέσα στο γήπεδο και να διεκδικούμε τους στόχους που έχουμε θέσει» .

Για το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ και αν αντιμετωπίζει προβλήματα με την γλώσσα:

«Μετά από δυόμιση χρόνια στην Ελλάδα καταλαβαίνω λίγα ελληνικά. Το ότι είμαι ξένος δεν μου δημιουργεί κάποια προβλήματα γιατί όλοι οι παίκτες και το προσωπικό μιλούν αγγλικά. Από εκεί και πέρα σχετικά με το γήπεδο δεν έχω διαβάσει κάτι γιατί δεν ακολουθώ την ελληνικές εφημερίδες και ιστοσελίδες γιατί δεν καταλαβαίνω τόσο καλά ελληνικά. Ελπίζω να γίνει αυτό το γήπεδο διότι και η ομάδα και ο κόσμος και η πόλη έχουν ανάγκη ένα πολύ καλό γήπεδο» .

Για τον αγώνα της Κυριακής:

«Καταρχήν έχουμε ένα και μόνο στόχο και αυτός είναι νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει πιο παιχνίδι ακολουθεί μετά, αν είναι ντέρμπι ή όχι. Εμείς κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Λαμία. Ετοιμαζόμαστε εδώ και αρκετές μέρες και θέλουμε την νίκη» .

Για την θετική πορεία της Λαμίας μέχρι στιγμής:

«Γνωρίζουμε την Λαμία, μας έχει δείξει ο προπονητής το βίντεο της. Γνωρίζω ότι ηττήθηκε μόνο 1-0 από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και είναι συμπαγής. Επίσης γνωρίζουμε πως θα έρθει στην Τούμπα όπως οι περισσότερες θεωρητικά μικρές ομάδες για αμυνθεί χαμηλά στο γήπεδο οπότε εμείς θα πρέπει να βγούμε μπροστά. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να πάρουμε την νίκη» .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ