ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Έχουμε την ποιότητα για το Champions League..."

Λέοβατς: "Έχουμε την ποιότητα για το Champions League..."

Ο Μαρίν Λέοβατς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ανέφερε πως μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στον "Δικέφαλο"

Στους εκπροσώπους Τύπου που είναι στην Ολλανδία μίλησε την Δευτέρα ο Μαρίν Λέοβατς. Συγκεκριμένα ο 27χρονος Κροάτης αμυντικός είπε:

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Για το ότι δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος:
" Φέτος ξεκινάω την προετοιμασία από την αρχή ενώ πέρυσι ξεκίνησα στο τέλος. Είναι καλύτερα τα πράγματα, είμαι έναν χρόνο εδώ και αυτό είναι σημαντικό. Μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 26 Ιούλη, στο πρώτο επίσημο ματς".

Για το ότι πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς:
"Είναι άσχημο να υπάρχουν τραυματισμοί. Ελπίζω αυτή την χρονιά να μην γίνει αυτό. Το γιατί υπήρχαν τραυματισμοί, είναι γιατί ήμουν κουρασμένος πέρυσι και είχα μόλις δύο μέρες διακοπές. Μπήκα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ δίχως κανένα περιθώριο".

Για το ότι φέτος υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση στις προπονήσεις:
"Κάθε παίκτης έχει τον τρόπο του για την προπόνηση. Φέτος έχουμε δύο φυσικοθεραπευτές και όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην φετινή προετοιμασία σε σχέση με πέρυσι:
"Δεν μπορώ να συγκρίνω με το τι έγινε πέρυσι. Είναι αλήθεια πως πάμε καλά. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχουμε τραυματισμούς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για την εικόνα ΠΑΟΚ και τους νέους παίκτες:
"Η φιλοσοφία σε σχέση με τα πλέι οφ δεν θα αλλάξει. Έχουμε νέους παίκτες και ως τώρα έχουν αποδώσει. Έχουν δώσει ποιότητα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο".

Για τον Νέναντ Κοβάσεβιτς (έχει κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι και θα αναλαμβάνει θέματα τραυματισμών, αν χρειαστεί) που τον βοήθησε την περσινή σεζόν όταν τραυματίστηκε:
"Μου είπαν πως ένας άνθρωπος στο Βελιγράδι μπορεί να με βοηθήσει. Πήγα εκεί, έκανα προπόνηση και όντως με βοήθησε να παίξω στα πλέι οφ, κάτι που ήταν δύσκολο λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Ήμουν κουρασμένος αλλά δεν είχα πόνους και θεωρώ πως μπορεί να μας βοηθήσει".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι πιο γρήγορος στο παιχνίδι:
" Η ταχύτητα είναι πάντα καλή στο ποδόσφαιρο. Ο Τζάλμα μου αρέσει πολύ. Και ο Μάτος τα πήγε καλά από τα δεξιά στο τελευταίο ματς και θεωρώ πως μπορεί να μας βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι".

Για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για το Euro:
" Ήμουν απογοητευμένος για το ότι δεν κλήθηκα να παίξω στην διοργάνωση. Είχα όμως τον χρόνο να ξεκουραστώ. Ελπίζω να είμαι στο Μουντιάλ σε δύο χρόνια".

Για το ποιον προτιμά ως αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League:
" Δεν έχω προτίμηση. Δεν είναι εύκολο να πεις πως μια ομάδα θα είναι δυσκολότερη ή ευκολότερη. Όποια ομάδα και να κληρωθεί, θα έχει πρόβλημα στην Τούμπα με τον κόσμο που θα μας βοηθήσει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στο Champions League:
" Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά τα τέσσερα ματς και πρέπει να έχουμε τύχη. Πρέπει να το πιστέψουμε. ;;Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

Για τον Γιαννούλη που παίζει στα αριστερά:
"Είναι κάλος, νεαρός, γρήγορος και νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει".

Για το αν πέρυσι του φάνηκε κάτι... περίεργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
" Η οργάνωση είναι το πρόβλημα... Ειδικά όταν περιμέναμε για το τι θα γίνει με το Κύπελλο πριν τα πλέι οφ και περιμέναμε τρεις εβδομάδες δίχως αγώνα. Πάντως το ελληνικό πρωτάθλημα μου αρέσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ