ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ"

Λέοβατς: "Απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ"
Λέοβατς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριν Λέοβατς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει στη Ντιναμό διαψεύδοντας τη φημολογία, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κροατία δήλωσε ο Μάριν Λέοβατς, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην Ντιναμό.

Ο Κροάτης παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην Ριέκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ: "Είμαστε ικανοποιημένοι από τα τελευταία μας αποτελέσματα. Κερδίσαμε τα δύο τελευταία μας ματς στο πρωτάθλημα, περάσαμε στην επόμενη φάση στο Κύπελλο και προκριθήκαμε στους «32» του Europa League. Μείναμε λίγο πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά θα ανεβαίνουμε στην βαθμολογία αγώνα με τον αγώνα, κερδίζουμε και η ψυχολογία μας ανεβαίνει".

Για το προβάδισμα των 9 βαθμών που έχει ο Ολυμπιακός ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία:
" Συμφωνώ ότι αυτό είναι μεγάλο προβάδισμα. Ωστόσο, τα πάντα στο Κύπελλο είναι ανοιχτά, όπως και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαστε στην 8η θέση με 17 βαθμούς (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε πριν το ματς με τον Λεβαδειακό), την στιγμή που η δεύτερη Ξάνθη και ο τρίτος Παναθηναϊκός, έχουν 22 βαθμούς. Αυτό είναι κάτι… εφικτό για εμάς. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, όπως πέρσι, και να πάρουμε το Κύπελλο".

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ:
" Ήμουν δυο φορές αρχηγός της ομάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, πέρα από το ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ".

Για το αν παρακολουθεί τα ματς της Ριέκα:
" Μαθαίνω για την ομάδα. Φυσικά παρακολουθώ ζωντανά όσα ματς μπορώ της Ριέκα, όταν δεν μπορώ να δω έναν αγώνα μαθαίνω για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι έξι βαθμοί, είναι ένα καλό αβαντάζ, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούν".

Για το αν θα επέστρεφε στην Ριέκα:
"Η επιστροφή μου τώρα στην Ριέκα, δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Πέρασα υπέροχα, απόλαυσα την ζωή και το ποδόσφαιρο στην Ριέκα. Αν κάποια μέρα το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα επιστρέψω, επαναλαμβάνω όμως πως αυτό αυτή τη στιγμή δεν είναι μια ρεαλιστική προοπτική".

Για την φημολογία που αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον την Ντιναμό και αν θα πήγαινε:
"Δεν υπάρχει περίπτωση… Μπορούν να γράφουν ότι θέλουν".

Για το αν θα επέστρεφε στην Κροατία:
"Για την ώρα, απλά δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω στην Κροατία. Παίζω σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και έχω πολύ καλό συμβόλαιο. Αν όμως έρθει μια πρόταση, τότε θα καθίσουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Δεν είμαι πια σε νεαρή ηλικία, για να σκέφτομαι τις οικονομικές συνθήκες".

Για την επιστροφή του στην εθνική Κροατίας:
" Είμαι χαρούμενος, που επέστρεψα στην εθνική ομάδα και ελπίζω να με υπολογίζουν για το μέλλον…".

Βαρέλα: "Σημαντικό το ότι είμαστε οικογένεια"

Ο Φερνάντο Βαρέλα στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα του ΠΑΟΚ που φέρνει θετικά αποτελέσματα. Διαβάστε τι δήλωσε μετά τη νίκη στη Λιβαδειά.

Στην αυτοπεποίθηση που δίνουν στον ΠΑΟΚ νίκες όπως αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό, στάθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

"Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είμαστε οικογένεια, δουλεύουμε όλοι για έναν κοινό σκοπό και αν συνεχίσουμε έτσι τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να είναι καλά για εμάς.

Κάθε παίκτης και κάθε ομάδα θέλει να πετυχαίνει γρήγορα γκολ αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, δεν μπορείς πάντα να έχεις γρήγορες λύσεις. Το σημαντικό όμως είναι να παίρνεις τις νίκες και όπως λέει και ο προπονητής κάθε ματς έχει ενενήντα λεπτά και πρέπει να ψάχνουμε πάντα τον τρόπο για να σκοράρουμε.

Είμαστε μία οικογένεια και τέτοια ματς μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και πίστη, όσον αφορά τον Γκάρι, δεν μπορώ να πω κάτι εάν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του εύχομαι ό,τι καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ