ΠΑΟΚ

Λέο Μάτος με "τρέλα" εντός ορίων!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του προσπαθούν να "καλουπώσουν" την τρέλα του Βραζιλιάνου ενόψει του μεγάλου τελικού.

Άκρως καθοριστικός στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ είναι ο Λέο Μάτος. Τόσο αμυντικά, όσο και κυρίως επιθετικά, καθώς με τα 8 γκολ που έχει σημειώσει και τις ουκ ολίγες συμμετοχές στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του έχει βοηθήσει να κατακτηθούν σημαντικές νίκες.

Ο 31χρονος άσος κουβαλά έντονη προσωπικότητα κι αυτά είναι κάτι που φαίνεται ολοκάθαρα την ώρα των αγώνων. Οι μνήμες από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη νωπές και όλοι θυμούνται πόσο καθοριστικό ήταν το σούπερ γκολ που σημείωσε με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που το πάθος του και η τρέλα του να προσφέρει στην ομάδα γίνονται υπέρμετρα και οδηγούν σε ενέργειες που μπορούν να φέρουν κάρτες και να κοστίσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, το έχουν διαπιστώσει και τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα στον 31χρονο άσο ότι η... τρέλα του πρέπει να μένει εντός ορίων.

"Ο τελικός θα έχει πολλές έντονες στιγμές, θα πρέπει να είσαι πάντα συγκρατημένος γιατί ποντάρουμε πολύ σε σένα", είναι, σε σύνοψη, το μήνυμα που προσπαθούν καθημερινά περάσουν στον Μάτος ο Σέρβος τεχνικός και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Ο Βραζιλιάνος είναι από τους παίκτες που ο Ίβιτς θεωρεί ότι μπορούν να καθορίσουν τη μοίρα ενός αγώνα, ξέρει ότι κουβαλά πλούσιες εμπειρίες και μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο το Σάββατο. Και αυτό δεν θέλει τίποτα να του το στερήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ