ΠΑΟΚ

Λέκο: "Να παίξουμε για τον τίτλο"

Λέκο: "Να παίξουμε για τον τίτλο"
Λέκο

Αποκαλυπτικός ο βοηθός του Τούντορ, Ιβάν Λέκο για την συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του σε βελγικό Μέσο.

Μπορεί στην Ελλάδα άπαντες να περιμένουν τις συνεντεύξεις Τύπου του Φρανκ Άρνεσεν και του Ιγκόρ Τούντορ για να πληροφορηθούν τα πλάνα τους και τους στόχους τους για τον νέο ΠΑΟΚ, στο Βέλγιο, ωστόσο, ο άμεσος συνεργάτης του Κροάτη τεχνικού, Ιβάν Λέκο, έχει ήδη αρχίσει να δίνει το στίγμα του τι έχει ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης για τη νέα περίοδο.

Σε συνέντευξή του στην " nieuwsblad.be" ο 37χρονος βετεράνος προπονητής κάνει λόγο για την επιθυμία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, η ομάδα του να κυνηγήσει τον τίτλο από φέτος.

Στο κείμενο αρχικά γίνεται λόγος για το γεγονός ότι ο Λέκο προτίμησε να γίνει βοηθός στον ΠΑΟΚ παρά πρώτος προπονητής της Μπέβερεν, ενώ τονίζεται ότι μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ έχουν παρακολουθήσει προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίδης.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι απαντήσεις του Ιβάν Λέκο:

Για την ευχάριστη έκπληξη που ένιωσε όταν ο Τούντορ του ζήτησε να τον ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ

"Πραγματικά ξαφνιάστηκα. Έψαχνα ομάδα να κοουτσάρω στο Βέλγιο, αλλά επειδή δεν εχω πάρει ακόμη το δίπλωμα UEFA pro, αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, μου προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία. Δεν είναι μόνο που παίζουν σε ένα γήπεδο με 30.000 κόσμο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και η ατμόσφαιρα καυτή. Το μόνο μείον είναι ότι η γυναίκα και τα παιδιά μου πρέπει να μείνουν στο Ζαντχόβεν (σ.σ. περιοχή στο Βέλγιο). Έχουν τις ζωές τους εκεί, γι' αυτό θα κατέβω μόνος στην Ελλάδα".

Για τους στόχους στη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: "Δεν πάμε στην Ελλάδα για τον ωραίο καιρό της. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη από τη Ρωσία ο οποίος επενδύει πολλά χρήματα στην ομάδα. Η πρόθεσή του είναι να παίξουμε για τον τίτλο φέτος. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν τα έχει καταφέρει και πρέπει να συναγωνιστεί με κορυφαίες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο. Ανυπομονώ γι' αυτά τα ματς".

Για την παρουσία του Φρανκ Αρνεσεν και το ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Με τις διασυνδέσεις του Ο Φρανκ Άρνεσεν μπορεί να κάνει την ομάδα καλύτερη, αλλά ήδη υ[άρχουν εκεί πολλοί παίκτες τοπ επιπέδου. Ο Μαντούρο έχει παίξει για τον Άγιαξ, τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια. Ο Νομπόα είναι Βενεζουελάνος (σ.σ. κάνει λάθος γιατί ως γνωστό είναι Εκουαδόριος) και ο διεθνής επιθετικός Σαλπιγγίδης που είναι πολύ σημαντικός στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα καλό μείγμα με πολλές ικανότητες, αλλά στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων, τα μέλη του τεχνικού τιμ θα τους τσεκάρουμε όλους".

Για τον Μάαρτεν Μάρτενς που δεν τα έχει πάει καλά ως τώρα στην Ελλάδα: "Με εμάς όλοι θα έχουν ευκαιρία αν τη δικαιούνται. Θα δούμε, αν χρειαστεί, τι μπορεί να φέρει στην ομάδα ο Μάρτενς".

Για τον στόχο της Ευρώπης: "Θέλουμε να είμαστε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Τούντορ και εγώ εκτιμούμε ότι θα παίξουμε με την Λοκομοτίβα σε πρώτη φάση".

Τέλος, ο Λέκο σημειώνει ότι δεν πρόκειται να κόψει δεσμούς με το Βέλγιο: "Πάντα θα έρχομαι στη χώρα σας. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου, αλλά αφήστε πρώτα να απολαύσω την ελληνική περιπέτεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ