ΠΑΟΚ

Λέκο: "Η χειρότερη δυνατή κλήρωση..."

Λέκο: "Η χειρότερη δυνατή κλήρωση..."
Λέκο

Στο βοηθό του Ίγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο, δεν προκάλεσε ικανοποίηση το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά Κυπέλλου. Μάλιστα τη χαρακτήρισε ως τη χειρότερη δυνατή κλήρωση.

Για τον κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία "έφερε" τον Ολυμπιακό αντίπαλο του ΠΑΟΚ μίλησε ο στενός συνεργάτης του Ιγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο. Συγκεκριμένα είπε στο PAOK TV:

"H πρώτη αντίδραση είναι ότι είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αντίπαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μου αρέσει όμως.

Μου αρέσει η πρόκληση και άλλωστε έχουμε δείξει ότι κόντρα σε μεγάλες ομάδες παίζουμε καλύτερα φέτος. Λόγω του ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα του Ολυμπιακού, έχουν προβάδισμα. Αλλά στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο".

Για το αν ήταν προτιμότερο ο Ολυμπιακός να είναι αντίπαλος σε ένα ματς και όχι σε δύο: " Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί, κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα. Θα είναι δύο μεγάλα παιχνίδια για τους φιλάθλους και όλη την ομάδα και ανυπομονούμε γι' αυτά. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ