ΠΑΟΚ

L' Equipe: Νέα πρόταση της Ρεν σε 48 ώρες για Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η "Equipe", επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το "όχι" του ΠΑΟΚ σε πρόταση της Ρεν για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και υποστηρίζει ότι η ομάδα της Βρετάνης θα επανέλθει με βελτιωμένη εντός 48 ωρών.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (9/1) για την πρόταση που έφθασε από τη Ρεν στον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (8/1) για τον Σέρβο επιθετικό του "Δικεφάλου", Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η αρχική προσφορά ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ και μετά την αρχική άρνηση του ΠΑΟΚ, οι Γάλλοι έδειξαν διάθεση να ανέβουν στα 3,5 εκατ. ευρώ, εισπράττοντας όμως και πάλι κατηγορηματική άρνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η εγκυρότατη γαλλική εφημερίδα, "L' Equipe", επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την άρνηση του "Δικεφάλου" στην προσφορά της ομάδας της Βρετάνης. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι οι "ρουζ ε νουάρ" θα επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη εντός 48 ωρών. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Λετάν, μάλιστα εμφανίζεται (σύμφωνα με το δημοσίευμα) πεπεισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την προσπάθεια απόκτησης του 27χρονου Σέρβου διεθνή φορ.

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ"

Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα "Superdeporte" υποστηρίζει ότι υπήρχε συνάντηση των εκπροσώπων του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με τη διοίκηση της Λεβάντε την Τρίτη (9/1). Αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των "γρανότες" για τη γραμμή κρούσης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο εάν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα οικονομικά δεδομένα που απαιτεί η ολοκλήρωση του deal. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο φορ του ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση σε σχέση με τους Αρούνα Κονέ (Σίβασπορ) και Φελίπε Καϊσέδο (Λάτσιο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ