ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Τώρα δεν έχει απόψεις και αναλύσεις, έχει πόλεμο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η προτροπή του Κυριάκου Κυριάκου στους φίλους του ΠΑΟΚ με φόντο τους δέκα αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα και η φράση του Μαχάτμα Γκάντι.

Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, με τοποθέτησή του στην προσωπική του σελίδα του facebook απευθύνθηκε στους φίλους του "Δικεφάλου του βορρά" κάνοντας λόγο για "πόλεμο" ενόψει των τελευταίων δέκα αγωνιστικών που θα κρίνουν τη μάχη του τίτλου.

Η ανάρτηση:

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε...10 ματς, μια ομάδα με την τύχη στα χέρια της, ένας κόσμος που ζει και αναπνέει γι'αυτό...Αλλά να μετρηθούμε! Είμαστε όλοι εδώ; Ξέρουμε ο καθένας ποιόν ρόλο να υπηρετήσει; Όσοι είμαστε σήμερα, θα είμαστε και στη δύσκολη βραδιά; Είναι όλη η πόλη η πλάτη και η ασπίδα μας; Έχει Εφιάλτες;

Είναι η τελική ευθεία, η κρισιμότερη καμπή των τελευταίων 33 χρόνων. Τώρα δεν έχει απόψεις και αναλύσεις, έχει "πόλεμο". Σε 3 μήνες θα πούμε και πάλι όλοι την άποψή μας.

Να μετρηθούμε όμως παιδιά. Να είμαστε σίγουροι για τον δίπλα μας. Να κλείσουμε τα αυτιά μας. Θα λένε, ό,τι πρέπει να πουν, θα φωνάζουν γι'αυτόν που κορόιδευαν. Είναι το τελικό στάδιο της νίκης.

"Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς".

Κυριάκος: "Τώρα δεν έχει απόψεις και αναλύσεις, έχει πόλεμο"

ΜΟΝΟ Ο ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΕΚΤΟΣ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και είναι ο μόνος που λείπει από τις προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ, στην προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Τη Δευτέρα (05.02) το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, τακτική και τελειώματα.

Την Τρίτη (06.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ