ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Ψεύτικο το δίλημμα για το Grexit"

Κυριάκος: "Ψεύτικο το δίλημμα για το Grexit"
Κυριάκος Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε σε αθλητική εκπομπή για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο Grexit.

Τις θέσεις του ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Έκανε λόγο για ψευτοδίλημμα και απάντησε στο ερώτημα τι θα αλλάξει με την έλευση ξένων διαιτητών και την παραίτηση Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Για το Grexit: «Κανένας δεν το θέλει, κανένας δεν θέλει να μείνει εκτός και Ευρώπης και κανένας δεν θέλει να κάνει ποδόσφαιρο βήματα προς τα πίσω. Ωστόσο, αν αυτή είναι η αναγκαία συνθήκη ώστε να επέλθει κάθαρση, τότε ας είναι αυτό.

Εγώ αρνούμαι να μπω στο παιχνίδι του Grexit ή όχι Grexit, το θεωρώ ψεύτικο το δίλημμα. Όλες αυτές οι εξελίξεις που θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και είναι η στιγμή να φανεί το ποιοι θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ δεν ξεκίνησε καν διάλογο με όλους αυτούς που αντιδρούμε ή έστω με την Πολιτεία που μπορεί να είναι παράλογη και μπορεί να την έχει φέρει σε αυτό το σημείο. Για ποιόν λόγο λοιπόν αυτό το φριχτό σενάριο να είναι ευθύνη όλων αυτών που ζητούν αυτονόητες κινήσεις και όχι της ΕΠΟ που δεν προχωράει στην παραμικρή».

Για το αν λύνεται το πρόβλημα με τους ξένους διαιτητές και με την αποχώρηση του Γκιρτζίκη: «Σε πρώτη φάση αυτό είναι ένα δείγμα του ότι η ΕΠΟ ξεκινάει να αντιλαμβάνεται ποια είναι τα προβλήματα που διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, που ρίχνουν το επίπεδο του προϊόντος στην Ελλάδα. Είναι μια αρχή και δεν είναι η λύση. Είναι μια αρχή του ότι η ΕΠΟ έχει βάλει στην ατζέντα της ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να λύσουμε.

Από αυτήν την αρχή μπορούμε να κάνουμε και εμείς κάποιες άλλες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά την επανέναρξη του Κυπέλλου. Όλα είναι στο τραπέζι. Εμείς δεν αντιδρούμε σε μια ήττα ή σε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά σε ένα σύστημα που φέρνει δυσαρέσκεια στον κόσμο και την κατάσταση που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη πια με διαιτησίες όπως του Παππά. Αν φανεί ότι υπάρχει διάθεση για λύση δεν είμαστε καταστροφική, εμάς η κριτική μας είναι δημιουργική και οι κινήσεις μας πρέπει να είναι δημιουργικές.

Εφόσον φανεί ότι με αυτήν την κίνηση μας προκαλέσαμε μια κουβέντα που έφθασε σε μια λύση, τότε είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το βήμα που πρέπει για να είναι όλα καλύτερα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ