ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Πιασάρικο το Grexit, ποιος το προκαλεί";

Κυριάκος: "Πιασάρικο το Grexit, ποιος το προκαλεί";
Κυριάκος Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε τα όσα συζητιούνται μετά την συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με εκπροσώπους της ΕΠΟ, της UEFA και της FIFA.

Θέση γύρω από το θέμα του Grexit πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Συγκεκριμένα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Τελικά το "πιασάρικο" GREXIT ποιός το ανακυκλώνει; Και ποιός το προκαλεί; Ποιά είναι η πρόταση της ΕΠΟ για να αποφευχθεί; Γιατί η FIFA προτείνει ως ενδιάμεση λύση τους ξένους διαιτητές; Τι παραδέχεται; Αν παραδέχεται το πρόβλημα αξιοπιστίας γιατί δεν πιέζει την ΕΠΟ να το λύσει;

Ο κ. Γκιρτζίκης ποιά θέση πήρε ενώπιόν τους για έναν ημιτελικό που δεν είδε; Τα πράγματα είναι απλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαφθορά ή την ανοχή της βρίσκονται -για λίγο- ακόμη στις θέσεις τους.

Αν ήμουν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα ανησυχούσα για το GREXIT αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το GREXIT να μοιάζει στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου λίγο πολύ ως λύτρωση...".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ