ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Όποιος δεν αντιλαμβάνεται, κανιβαλίζει..."

Κυριάκος: "Όποιος δεν αντιλαμβάνεται, κανιβαλίζει..."
Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση για το λάθος, όπως το χαρακτηρίζει, στον πανηγυρισμό του Πέλκα, γύρω από τον οποίο απλώνει ασπίδα προστασίας.

Την δική του θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον πανηγυρισμό του Πέλκα, που ουσιαστικά εκφράζει και τον επίσημο ΠΑΟΚ, κατέθεσε μέσω facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Με αυτή χαρακτηρίζει λάθος του νεαρού μεσοεπιθετικού την κίνησή του να πιάσει τα γεννητικά του όργανα, παράλληλα, όμως, καυτηριάζει τη στάση ορισμένων που θέλουν να κανιβαλίσουν στην περίπτωσή του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

"Το ποδόσφαιρο είναι εργοστάσιο συναισθημάτων στο χορτάρι και τις κερκίδες, είναι αδρεναλίνη και τεστοστερόνη μαζί με 180 σφυγμούς...

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται πόσο εκρηκτικό είναι αυτό το κοκτέιλ μπορεί να συνεχίσει να κανιβαλίζει... Μεγάλοι παίκτες όμως γίνονται αυτοί που μαθαίνουν να αντέχουν αυτό το κοκτέιλ, να το πίνουν και να μην τους πίνει.Τον Δημήτρη και την οικογένειά του, τους ξέρω δέκα χρόνια και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους, με τρέλα για τον ΠΑΟΚ.

Ο μικρός μεγάλωσε και έβαλε πλώρη να γίνει μεγάλος παίκτης. Και θα γίνει, αν σταματήσει λάθη σαν το χθεσινό, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ξέρει κι ο ίδιος... ΥΓ. Είναι τόσο προφανές ότι η κίνηση δεν έγινε προς τους αντιπάλους, που δεν χρειάζεται άλλη επανάληψη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ