ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Ο Λυμπερόπουλος είναι αρκετά άνδρας να ζητήσει συγγνώμη"

ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση στο Facebook εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα αναθεωρήσει τα όσα είπε για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς. (φωτογραφία)

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, υποστήριξε την Τετάρτη το βράδυ ότι στο παρελθόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει ζήσει πιο άγριες καταστάσεις από ό,τι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και ότι "έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο".

Η τοποθέτηση του "Λύμπε" έφερε την αντίδραση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook υποστήριξε ότι ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" "είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", μιλώντας παράλληλα για "υστερία" της "πράσινης ΠΑΕ" και τονίζοντας ότι "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ:

"Πολλά θ' ακουστούν από τους...Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...", αναφέρει η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Κυριάκος: "Ο Λυμπερόπουλος είναι αρκετά άνδρας να ζητήσει συγγνώμη"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ