ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Να λυθεί με δίκαιο τρόπο το θέμα των χρεών"

Κυριάκος: "Να λυθεί με δίκαιο τρόπο το θέμα των χρεών"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, εξήγησε την θέση του ΠΑΟΚ για το θέμα των χρεών, το οποίο τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα για τον "Δικέφαλο".

Για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος. Ο ίδιος στη χθεσινή (24/2) ενημέρωση των ρεπόρτερ της ομάδας, εξήγησε την θέση του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι ένας μεγάλος αγώνας που γίνεται τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Μ΄αυτή την ευκαιρία θα ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει ή να προσπερνάει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το τέλος της φετινής σεζόν θα έχει πληρώσει στο κράτος 28 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις των ετών αυτών, συμπεριλαμβανομένων και οφειλών που βρήκε ο κύριος Σαββίδης. Καταλαβαίνετε ότι είναι από τις λίγες εταιρίες που λειτουργεί και αναπτύσσεται παράλληλα σε ένα περιβάλλον άσχημο. Και είναι ένας πολύ καλός και σταθερός «χρηματοδότης» του κράτους με βάση τη λειτουργία του ο ΠΑΟΚ.

Το μόνο που ζητάμε –και πρέπει να είμαστε ιστορικά οι μόνοι που το απαιτούμε- είναι να αποπληρώσουμε την συνταγματική μας υποχρέωση, πληρώνοντας όλα τα χρέη μας. Το έχουμε κυνηγήσει τόσο πολύ. Η κοινή λογική, άρα και εμείς, υποδεικνύει ως παράλογο να τριπλασιάζεται ή να τετραπλασιάζεται το χρέος αυτό μέσω προστίμων και εξαιτίας του μη ελέγχου και της ανομίας, επειδή το κράτος δεν έκανε τη δουλειά του όταν έπρεπε και να κληθεί ένας άνθρωπος, που αποδεδειγμένα έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα και επιδιώκει να επενδύσει κι άλλα, να πληρώσει και παράλογα άλλα ποσά.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι εμείς, από τη στιγμή που θα ψηφιστεί ο νόμος, σύμφωνα με τον οποίο θα μπορούμε να αποπληρώσουμε το σύνολο των χρεών χωρίς τις προσαυξήσεις, θα το κάνουμε την επόμενη μέρα το πρωί. Σε περίπτωση που ο νόμος έχει πάλι αστερίσκους και δημιουργεί μια «θολή» εικόνα για το τι θα πρέπει να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να απεγκλωβιστεί από αυτό το βραχνά, θα χρειαστούν και πάλι συζητήσεις. Η πρόθεσή μας όμως είναι ότι με κάθε δίκαιο τρόπο το θέμα των χρεών πρέπει επιτέλους να επιλυθεί. Είναι πρώτη προτεραιότητα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ