ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Μας είπαν να κάνουμε επενδύσεις και ξαφνικά γίναμε νεόπλουτοι"

ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε στον ομόλογό του, του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά για την κίνηση των "ερυθρολεύκων" να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση.

Με ανάρτησή του, ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αφορμή, μεταξύ άλλων, την κίνηση του Ολυμπιακού για πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague, για τη δίωξη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα κι απάντησε στον ομόλογό του, του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Στην ανάρτησή του, αναφέρει:

"Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του... Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυΐα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φωνάζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες".

Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε.

Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ