ΠΑΟΚ

Κυριάκος Κυριάκος: "Πηγή του κακού η διαφθορά"

Κυριάκος Κυριάκος: "Πηγή του κακού η διαφθορά"
Κυριάκος Κυριάκος

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στο Sport24 Magazino με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στο Sport24 Magazino με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Αντρέα Παλομπαρίνι στον Sport24 Radio 103.3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα που διεκόπη: “Ολοκληρώθηκε με ένα συγκεκριμένο τρόπο γιατί είχε πάρει λάθος τροπή από το πρώτο λεπτό. Κάποια στιγμή οι επαναλαμβανόμενες αντιδράσεις θα πρέπει να προβληματίσουν. Ας πάρει ο καθένας την ευθύνη του. Περιμένουμε τον… αχταρμά αλλά θα πρέπει να συζητήσουμε για την πηγή του κακού και τα απόνερα του. Η πηγή του κακού είναι το διεφθαρμένο ποδόσφαιρο. Οι… Παπάδες, Μήτσιοι, Μάνταλοι και Καλογερόπουλοι “χτίζουν” το βιογραφικό τους πάνω στο ποδόσφαιρο. Δεν διαλέγουμε το γήπεδο που είναι ευνοϊκό για εμάς”.

Τι θα πράξει από “δω και πέρα ο Ιβάν Σαββίδης: “Δεν ισχύει ότι δεν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να ερμηνεύσω τον κύριο Σαββίδη, ήταν ξεκάθαρα όσα είπε. Αυτή τη στιγμή όποιος πάει απέναντι στο σύστημα.. σπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Αν πάμε όλοι θα… σπάσει ο τείχος. Εμείς θ” αναλάβουμε το κόστος της μάχης με στόχο να εκτεθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχει πολιτική παρέμβαση για να διακοπεί το παιχνίδι. Για δύο 90λεπτα δεν κινδύνεψε κανείς από την αποστολή του Ολυμπιακού. Έφυγε ένα πλαστικό ποτήρι και ζητάμε συγγνώμη από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μας κάνει κακό αυτή η εικόνα του τελευταίου λεπτού. Εμείς λέμε πως από το 1′ μέχρι το 89′ ζούμε μια παρωδία και η Τούμπα είναι άψογη. Τελικά όλοι έφυγαν σαν κύριοι. Εμείς πέρσι στο Καραΐσκάκη αλλάξαμε πλευρά για να κάνουμε ζέσταμα. Η επιδίωξη όλων μας είναι το ποδόσφαιρο ν” αλλάξει. Είναι ωραίο να πούμε οι ΠΑΕ φταίνε και ο άλλος να κάνει πλάκα. Ας μας πει ένας δημοσιογράφος αν έχει αγχωθεί για το πως θα κάνει η δουλειά του και έχει πρόβλημα. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για το ενδεχόμενο να κάτσουν οι ιδιοκτήτες στο ίδιο τραπέζι: “Τα πρόσωπα είναι πάντα αναλώσιμα. Είναι θέμα αρχών. Να γίνουμε συνένοχοι σε ένα έγκλημα; Η ατζέντα φταίει και οι αρχές κάτω από τις οποίες θα γίνει αυτή η κουβέντα. Εμείς κάνουμε προτάσεις. Ασφαλώς να καθίσουν οι ιδιοκτήτες αλλά συμφωνούμε ότι πάνε όλα καλά ή ότι πρέπει ν” αλλάξουν όλα. Βγήκαμε και είπαμε πως δημιουργούμε αναξιοπιστία. Σφυρίζουν διαιτητές που είναι ύποπτοι. Τους… φτύνουν και έχουν σηκώσει μια ομπρέλα, λειτουργώντας με μία απάθεια. Μας κοροϊδεύουν που δεν είπαμε τίποτα για τον Παπά. Γιατί δεν μας έβαζαν τον Σάββα Θεοδωρίδη… Μας κάνουν πλάκα και δοκιμάζουν τις αντοχές μας”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ