ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Κι εμείς στον τελικό του 2014 με αναπληρωματικούς παίξαμε"

ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ,Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε την... αναπληρωματική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και έμμεσα ενίσχυσε την επιφυλακτικότητα Σαββίδη και Ίβιτς για τις διαιτησίες στα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει από το βράδυ της Κυριακής σχετικά με τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τις διαιτησίες στα κρίσιμα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης από τον πρώτο ημιτελικο της Λεωφόρου.

Σ' αυτή μετέχει και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος που σχολίασε τις δικαιολογίες περί... δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού και ενίσχυσε τα όσα υποστήριξαν Σαββίδης και Ίβιτς για τη διαιτησία.

"Πάντως κι εμείς στον τελικό του 2014 με αναπληρωματικούς παίξαμε και όχι από επιλογή δική μας, αλλά επειδή μας αποδεκάτισαν. Όταν χάσαμε, κάναμε να κοιμηθούμε 3 μέρες, δεν μας παρηγορούσε ότι έχασαν οι αναπληρωματικοί... Καλό είναι να το θυμόμαστε αυτές τις μέρες, για όσα προηγήθηκαν και για όσα έπονται...Υ.Γ. Το μαχαίρι πρέπει να είναι στα δόντια, όχι στο λαιμό!".

Κυριάκος: "Κι εμείς στον τελικό του 2014 με αναπληρωματικούς παίξαμε"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ