ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Ήρθαν να προκαλέσουν, ζουν σε ψευδαισθήσεις"

Κυριάκος: "Ήρθαν να προκαλέσουν, ζουν σε ψευδαισθήσεις"
EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Κυριάκος εξαπέλυσε επίθεση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατηγόρησε τους "ερυθρόλευκους" ότι ήταν προκλητικοί, ότι ούρλιαζαν και ότι "βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην γίνει το παιχνίδι".

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας των δύο ομάδων, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/2, 19.30). Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Ο Ολυμπιακός προφανώς και ήρθε εδώ με τον συγκεκριμένο στόχο. Φαίνεται ότι ζουν σε ψευδαισθήσεις. Ψευδαισθήσεις είχαν στην επικοινωνία, ψευδαισθήσεις τραυματισμών, ψευδαισθήσεις απειλών. Είναι προκλητικοί από την πρώτη στιγμή που ήρθαν. Όπως δεν σέβονται όλα αυτά τα χρόνια, ούτε τώρα θα σέβονταν 30.000 κόσμο που περίμενε στη βροχή να δει το παιχνίδι. Βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην γίνει τουλάχιστον σήμερα το παιχνίδι. Κρίνονται όλοι. Ενδεχομένως το δικό μας λάθος είναι ότι φωνάξαμε πολύ για τη γύμνια τους. Την πίστεψαν και οι ίδιοι και χαμηλώνουν το επίπεδο της ομάδας τους περισσότερο από ό,τι έχουμε καταφέρει εμείς".

- Συζητήσατε μαζί τους;

"Τι να συζητήσουμε; Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να ουρλιάζουν. Ούτε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα για τον προπονητή τους. Ήρθαν να προκαλέσουν, να ανεβάσουν τους τόνους. Ο καθένας μπορεί με μια φαντασίωση να κερδίσει λίγα λεπτά από αυτό που τον περιμένει, αλλά δεν νομίζω εσαεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αντικείμενο χτύπησε τον Γκαρθία
Αποσύρθηκε στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός
Τι αναφέρει ο κανονισμός για το αντικείμενο στον Γκαρθία
Θεοδωρίδης: "Πήρα την ομάδα κι έφυγα, γεια σας!"
Βιεϊρίνια: "Στο Καραϊσκάκης κανείς δεν φεύγει, τι είναι αυτά"
Το video με τον τραυματισμό του Γκαρθία στην Τούμπα
Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!
Επανεμφάνιση Αλαφούζου στο Twitter για Γκαρθία
Μαρινάκης: "Καθίστε μέσα στα αποδυτήρια"
Από τον Βλάνταν Ίβιτς στον Όσκαρ Γκαρθία
Καταγγελία Ολυμπιακού: "Πώς θα φύγετε από εδώ; Θα χορτάσετε πέτρες"
"Στο χάος το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Όσκαρ Γκαρθία χτυπήθηκε"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ