ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Η αλαζονεία είναι προνόμιο άλλων"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κυριάκος Κυριάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε την πρόκρση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, το τρολάρισμα με την σημαία βοηθού και τα υβιρστικά και αντεθνικά συνθήματα στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-3 στο Περιστέρι προχώρησε στην 13η διαδοχική νίκη, όμως δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και εφησυχασμό. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με post του στο facebook. Παράλληλα, σχολίασε το "τρολάρισμα" με την σημαία του οφσάιντ και τα υβιριστικά και αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

"Μια ομάδα πρωταθλητισμού δεν εφησυχάζει, δεν πανηγυρίζει και δεν απογοητεύεται Φεβρουάριο μήνα. Τα πράγματα πάνε καλά και η ομάδα έχει τη σοβαρότητα του προπονητή της. Αλλά ακόμη δεν έφτασε πουθενά, η αλαζονεία είναι «προνόμιο» άλλων. Κρίμα που η κληρωτίδα έφερε τόσο νωρίς τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα είχε θέση στον τελικό και σίγουρα έχει θέση στην Ευρώπη.

ΥΓ. Τα έξυπνα «τρολαρίσματα» έχουν θέση στα γήπεδα του καθαρού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τις αντεθνικές προσβολές. Θα ήταν εξίσου... νόστιμο αν αυτή η εφευρετικότητα υπήρχε στις κερκίδες και καμιά 20αριά χρόνια τώρα, αλλά ίσως επειδή τα γήπεδα είχαν αδειάσει, έλειψαν και οι ιδέες...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση με ρεκόρ, 3-1 ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο
Κουλούρης: "Κοιτάμε ισάξια πρωτάθλημα και Κύπελλο"
Σάχοβ: "Να βγω πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο"
Λουτσέσκου: "Δε σκέφτομαι κανέναν, μόνο τον ΠΑΟΚ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ