ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Είναι και δίκαιο και ηθικό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Κυριάκος, Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση στο facebook, έκανε λόγο για "ντέρμπι ειδικών συνθηκών", υποστηρίζοντας πως είναι και το δίκαιο και το ηθικό το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί με την παρουσία οπαδών του "Δικεφάλου".

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ και τη διεξαγωγή του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με την παρουσία κόσμου, οι διοικούντες την ομάδα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αποψινή αναμέτρηση.

Απ' την πλευρά του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μέσω ανάρτησης στο facebook, έκανε έκκληση στους οπαδούς να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι και δίκαιο και ηθικό το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί με την παρουσία οπαδών του "Δικεφάλου", ενώ τόνισε πως απόψε αγωνίζονται οι -κατά τεκμήριο- καλύτερες ομάδες στο Πρωτάθλημα.

"Μέσα σε λίγες ώρες κάποιοι αφανείς ήρωες, συνάδερφοί μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν ντέρμπι ειδικών συνθηκών.

Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει και αυτός στην ομαλή διεξαγωγή. Όποιος έχει τη δυνατότητα, να αγοράσει νωρίς το εισιτήριό του, ώστε να υπάρχει συνεχής και κανονική ροή στα εκδοτήρια, για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι αναγκαστικά έρθουν από άλλες πόλεις ή ακόμη και το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες.

Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά, από πολλούς που δεν πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι μια: παίζουν οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, όπως κατά τη γνώμη μου είναι και το δίκαιο και το ηθικό. Διεκδικούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία με αγώνα λιγότερο, από μια ομάδα σκληραγωγημένη και ανθεκτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άκυρο το -3 του ΠΑΟΚ, παίρνει το ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Τοποθετείται έξτρα δίχτυ προστασίας πάνω απ' τον πάγκο της ΑΕΚ
Μόνο επί Κόκκαλη
Επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, όπως σε Ολυμπιακό & Πανιώνιο το 2005
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ