ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Δεν τίθεται θέμα Μάντσον"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Μάντσον MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε σε σπουδαστές ΙΕΚ και τόνισε ότι το κενό του Τσίμιροτ θα αναπληρωθεί, ενώ έμμεσα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Κουρμπέλη. Τι είπε για Πρίγιοβιτς.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις πάνω στα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας έκανε ο Κυριάκος Κυριάκος, κατά την διάρκεια της συζήτησής του με σπουδαστές των ΙΕΚ Δέλτα στην Θεσσαλονίκη.Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα Μάντσον για τον Δικέφαλο, ενώ έμμεσα επιβεβαίωσε πως στόχος για να καλυφθεί το κενό του Τσίμιροτ είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Συγκεριμένα, όταν τέθηκε υπόψη το όνομα του παίκτη του Παναθηναϊκού, αρκέστηκε να πει ότι υπάρχουν στόχοι και ο Τσίμιροτ θα αντικατασταθεί.Τέλος, εξήγησε γιατί είναι δύσκολο να φύγει ο Πρίγιοβιτς στην παρούσα φάση ακόμη κι αν έρθει πρόταση κοντά στη ρήτρα του. Αναλυτικά, όλα όσα σημείωσε:

Για την πώληση Τσίμιροτ:

"Προς το παρόν δεν μείναμε εκτεθειμένοι για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές διαφορετικών χαρακτηριστικών που μπορούν να καλύψουν την θέση όπως Κάνιας, Σάχοφ, Ελ Καντουρί. Το σίγουρο είναι πως θα αναπληρωθεί το κενό είτε εκ τω έσω είτε με μεταγραφή ενός εξίσου ποιοτικού ποδοσφαιριστή".

Για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ο Κάτσε η να επιστρέψει ο Χαρίσης:

"Αρχικά για τον Κάτσε να ξεκαθαρίσουμε πως ακόμα και όταν δεν έπαιζε ο Τσίμιροτ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται αυτή τη στιγμή προς πώληση με το κατάλληλο ποσό βέβαια. Για τον Χαρίση να θυμίσουμε ότι έγινε μια συμφωνία για μονοετή δανεισμό οπότε δεν γίνεται να τη σπάσουμε. Μάλλον για να το θέσω πιο σωστά η επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή όταν υπάρχει μια συμφωνία, αλλάζει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις".

Για το ενδιαφέρον του Μάνσον και την φημολογία περί πρότασης:

"Δεν τίθεται θέμα Μάντσον, ούτε υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την πλευρά μας".

Για το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ γενικότερα και ειδικότερα για το φετινό μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ:

"Υπήρχε ένα θέμα όπως είναι λογικό τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα στα κατάλληλα πόστα. Να γίνω πιο συγκεκριμένος, σίγουρα ξοδεύτηκαν υπέρογκα ποσά, αλλά ήταν αναγκαίο να συμβούν πειράματα μέχρι να αποδώσει ο σχεδιασμός. Ο Ιβαν Σαββίδης ανέλαβε ένα ερείπιο το οποίο θέλει να το μετατρέψει σε τεράστιο εμπορικό. Ναι μεν από άποψη χρημάτων μπορεί αλλά σίγουρα χρειάστηκε να περάσει κάποιος καιρός για να πραγματοποιήσει όλες αυτές τις τρομερές αλλαγές προς το καλύτερο στις εγκαταστάσεις και στη λειτουργία του κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει όλη την δομή ενός κλαμπ που μπορεί να κατακτήσει τίτλους".

Για το που θα κριθεί ο φετινός τίτλος:

"Στις λεπτομέρειες. Και τα ντέρμπι παίζουν καθοριστικό ρόλο αλλά το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας είναι πως βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά όσο κλισέ και αν ακούγεται. Η ομάδα εστιάζει σωστά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και όχι στη συνέχεια καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάποιο στραβοπάτημα. Η φιλοσοφία πλέον της ομάδας είναι πως πρέπει να λειτουργεί καθημερινά σε ρυθμούς πρωταθλητισμού σε όλες τις λειτουργίες της (διεξαγωγή προπόνησης, προσωπική ζωή, διατροφή κτλ)".

Για την ατάκα του Σάντος σχετικά με τον πρωταθλητισμό:

"Τα παιχνίδια κερδίζονται στη διάρκεια της εβδομάδας. Δευτέρα με Σάββατο, την Κυριακή απλά παίζεις τον αγώνα. Η θεωρητικά νεκρή μέρα όπως η αυριανή είναι η κρισιμότερη για την λειτουργία της ομάδας καθώς είναι η μόνη προπόνηση που μπορεί να γίνει σε υψηλή ένταση για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα ο τρόπος λειτουργίας μέσα στην εβδομάδα είναι αυτός που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο αγώνα".

Για τον Λουτσέσκου:

"Έχει κερδίσει πολλούς από τους επικριτές του με το έργο του και αυτό λέει πολλά. Έχει πετύχει κάτι που είχα να δω από Σάντος. Να προσφέρει ηρεμία σε καταστάσεις πανικού. Αναμφίβολα άδικη η κριτική που του ασκήθηκε και στοχευμένη".

Για τον Πρίγιοβιτς και το ενδεχόμενο πώλησης:

"Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά είναι λανθασμένη η προσέγγιση να πούμε ότι δεν πωλείται με κανένα ποσό. Σίγουρα την δεδομένη χρονική περίοδο δεν μπορεί να βρεθεί ένας αντικαταστάτης του επιπέδου του, δεν υπάρχει ο χρόνος. Αν υποθετικά την τελευταία ώρα των μεταγραφών ερχόταν πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ίσως οποιαδήποτε άλλη ομάδα τον έδινε αλλά με τον κύριο Σαββίδη δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Σίγουρα όλοι οι παίκτες πωλούνται στην σωστή τιμή, όμως δεν τίθεται θέμα Πρίγιοβιτς καθώς δεν μπορεί να αντικατασταθεί τη δεδομένη στιγμή".

Για το σίριαλ Μολέντο και το αν ο ΠΑΟΚ άπλωσε χείρα βοηθείας στον Παναθηναϊκό:

"Ο ΠΑΟΚ σαφώς και ενδιαφέρθηκε για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή γιατί έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν και στον προπονητή της ομάδας. Εφόσον ο Παναθηναϊκός περνάει μια μνημονιακή κατάσταση, είναι λογικό πολλές ομάδες να θέλουν να αποκτήσουν πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που δεν μπορεί να διατηρήσει στο ρόστερ του. Δείξαμε βέβαια αμέριστο σεβασμό αφού μιλήσαμε πρώτα με τη διοίκηση και έπειτα με τον παίκτη. Ο Μολέντο ξεκαθάρισε της προθέσεις του και το θέμα θεωρείται λήξαν. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται βοήθεια αλλά μία πολύ καλή δεξαμενή ποδοσφαιριστών. Επαναλαμβάνω δεν θεωρείται βοήθεια".

Για το instagram και αν χρειάστηκε να συμβουλεύσει ποδοσφαιριστές να κατεβάσουν ή να αλλάξουν κάποιο ποστ:

"Με τη ραγδαία άνοδο των social media σίγουρα και αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να συμβουλεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας ή να τους στηρίζουμε όποτε μας χρειαστούν. Υπάρχουν σίγουρα κόκκινες γραμμές που καθορίζονται βέβαια από τον εσωτερικό κανονισμό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ