ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης"

Κυριάκος: "Δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος συμφώνησεμε την άποψη Γραμμένου, ότι η προσφυγή Μητροπουλου έγινε με τις ευλογίες του συστήματος και προανήγγειλε επίσημη τοποθέτηση του Δικεφάλου μετά τις οριστικές εξελίξεις.

Ταύτιση απόψεων με όσα υποστηρίζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έχει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μίλησε στον Ρ/Σ "Arena 89,4".

O εκπρόσωπος του Δικεφάλου σχολίασε και άλλα ζητήματα όπως τη διαιτησία στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αλλαγή δεδομένων στην ΕΠΟ: "Είναι αναμενόμενο το σύστημα να κάνει κάποιες κινήσεις αυτοπροστασίας του. Βέβαια με την …ρέντα που έχει τους τελευταίους μήνες , πιθανότατα αυτό που νομίζει ότι είναι υπέρ του, θα επισπεύσει ακόμα πιο πολύ το να φύγει.

Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτή η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο από την πλευρά του κ. Βίκτορα Μητρόπουλου, έγινε με τις ευλογίες του συστήματος της ΕΠΟ, νομίζω ότι απλά με αυτό υπέγραψαν ότι έχουν τελειώσει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περίμεναν όλο αυτό το διάστημα να δουν το πώς διαμορφώνονται οι συσχετισμοί και μόλις είδαν ότι χάνουνε τις εκλογές, έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Το οποίο καίγεται εύκολα".

Για το αν θα υπάρξει αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη: "Θα περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις γιατί δεν υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει και θα γίνει μια επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την παρέμβαση της FIFA. Η πληροφόρησή μας λέει ότι δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης και η FIFA θα αποφασίσει να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ μέσω μίας προσωρινής διοίκησης. Οι κινήσεις του συστήματος είναι σπασμωδικές και μεγαλώνουν το ρεύμα Γραμμένου".

Για τις τελευταίες δυο διαιτησίες στα παιχνίδια του "δικεφάλου": "Είχα πει αμέσως μετά το ματς με την Τρίπολη, ότι όταν φωνάζεις συνεχώς κατά τους διαιτητές χάνεις το δίκιο σου. Ήμασταν μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και ήμασταν επιφυλακτικοί από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα μέσα στο ποδόσφαιρο άτομα του συστήματος. Μόλις είδαμε όμως ότι υπάρχει ένα σχέδιο επαναφοράς ανθρώπων που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ποδόσφαιρο, διαιτητές όπως ο Παπάς, αντιδράσαμε. Τα κραυγαλέα λάθη με την Ξάνθη και στην Βέροια έγιναν μόνο κατά του ΠΑΟΚ και γι’αυτό βγάλαμε και την ανακοίνωση".

Για το αν γίνονται κινήσεις για μεταγραφές τον Γενάρη: "Οι μεταγραφές είναι μια συνεχή δουλειά και το σκάουτινγκ, δεν σταματάει ποτέ".

Για το φιλικό με την Παρτιζάν: "Δεν έγινε κάτι καινούργιο, η αδελφοποίηση των φιλάθλων υπάρχει και οι πολύ καλές σχέσεις των δυο ομάδων ισχύουν . Ήταν εντυπωσιακή η φιλοξενία τους, είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας νιώθουν δικούς τους ανθρώπους. 15.000 κόσμος να τραγουδάει ολόκληρα συνθήματα στα Ελληνικά ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Είδα φίλους από το παρελθόν και πραγματικά αισθανθήκαμε σαν να ήμασταν σπίτι μας.

Θα ήταν ευχής έργο αν οι ομάδες συνεργάζονταν σε επίπεδο ακαδημιών όπως είπε και ο κ. Ίλιεφ. Πρόκειται για δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων, περά από τα κοινά χρώματα και κοινή θρησκεία υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία στους δυο λαούς. Η Παρτιζάν είναι μια τεράστια σχολή παραγωγής ποδοσφαιριστών"

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει να βγάλει ο ΠΑΟΚ: "Οι μεγάλες ομάδες έτσι θέλουν να ζουν, έτσι είναι τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθει σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται".

Για το μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Για μας το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να αυξηθεί αυτή η συσπείρωση που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Ο κόσμος ξεκίνησε ξανά να …διψάει για την ομάδα, να θέλει και πάλι να την ακολουθεί παντού, είδαμε αύξηση στα εισιτήρια και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Δεν άξιζε τα δυο άσχημα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα, ήταν καλύτερη και από τους δυο αντιπάλους, είχε να αντιμετωπίσει αντιξοότητες αλλά συνεχίζουμε, ενωμένοι όλοι"

Για το αν θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο Γιώργος Σαββίδης: "Δεν το ξέρω, δεν έχω τέτοια ενημέρωση, αλλά έφτασε ο καιρός, θα φανεί…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γραμμένος: "Ο Βίκτωρας χρησιμοποιήθηκε ως άσος στο μανίκι"
Χωρίς Μάτος η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Best goal με 61,76% του Κουλούρη
Πλάνο για να μειώσει την κούραση ενόψει Ολυμπιακού
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ