ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια και ξεφτιλίζεστε"

Κυριάκος: "Απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια και ξεφτιλίζεστε"
Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, κατέδειξε τη δυσφορία που υπάρχει στον Δικέφαλο για τον ορισμό Αρετόπουλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (23/10).

Ο ορισμός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου- ο οποίος, πέρα από το γεγονός ότι θεωρείται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαιτητής που υπηρετεί το "σύστημα" όπως το ονομάζει, είχε αφήσει με σοβαρά παράπονα τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης- προκάλεσε έντονη δυσφορία στα γραφεία της Τούμπας.

Αυτή εκφράζεται μέσω από την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook o υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος. Αναλυτικά: "Θα θυμίσω στο σύστημα της ΕΠΟ, ότι συνθλίβεται, πρώτα και κύρια επειδή αλαζονικά προκάλεσε την κοινή λογική για πολλά χρόνια με επιλογές σαν τη σημερινή.

Ο Αρετόπουλος ήταν η ακριβώς αντίθετη λύση από την ενδεδειγμένη, όπως απέδειξε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι μας στην Τρίπολη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι πέρα από εκτός τόπου και χρόνου, είστε και σε διαδικασία εκδίκησης του ΠΑΟΚ. Αφού "κάψατε" όλους τους ικανούς διαιτητές, απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια του συστήματός σας και ξεφτιλίζεστε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από μας, σας στέλνουν στον αγύριστο οι ανώτατοι προϊστάμενοί σας, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και σε αυτούς θα λογοδοτήσετε τη Δευτέρα για την επιλογή σας.

Στη συνείδηση τη δική μας και του κόσμου, η ανοησία σας δεν έχει προηγούμενο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Αρετόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ