ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Αλλού θα βλέπαμε αναπαράσταση της Χιροσίμα"

ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Το οφσάιντ, το "debate" και η "Χιροσίμα".

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ήρθε μία πρώτη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω σχολίου του υπευθύνου επικοινωνίας της, Κυριάκου Κυριάκου στο facebook.

Στάθηκε ιδιαίτερα στις αναφορές "50-50 οφσάιντ" για το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και το "το ακύρωσε, τι να κάνουμε τώρα;".

"Μην χαλάτε στους αρθρογράφους σας το αφήγημα...Τι 50-50 οφσάιντ; Αν κάνεις μια γύρα στα μπλογκ τους, το βλέπουν πιο καθαρό οφσάιντ και από του τελικού...Και τι θα πει πρόεδρε "το ακύρωσε, τι να κάνουμε τώρα"; Το μέτρησε στην αρχή (μαζί με τον επόπτη του), το σκέφτηκε 7 λεπτά και το ακύρωσε...

Μη σου τύχει σε ματς "τελικό" στο σπίτι σου, μετά από κλοπή ενός άλλου ντέρμπι με καραγκιοζιλίκια 15 μέρες πριν, με το γήπεδο γεμάτο και με την αδρεναλίνη μιας νίκης στο 90' που σου την παίρνουν με...debate...Πραγματική ευχή είναι αυτή, μην τύχει σε κανέναν, γιατί οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε αναπαράσταση της Χιροσίμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ