ΠΑΟΚ

Κυπελλούχος ξανά, έστω και στο ΟΑΚΑ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γιατί ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κάνει παράπονα με... μέτρο και όχι να θέσει επιτακτικά θέμα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με πολυμελή αντιπροσωπεία. Επικεφαλής ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης και μαζί του ο υπεύθυνος ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης και συνεργάτες του, αλλά και ο Κώστας Φωτιάδης, νομικός και στενότατος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη.

Εκ των προτέρων τα στελέχη του Δικεφάλου γνώριζαν ότι η διοίκηση της ΕΠΟ δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να τεθεί ζήτημα αλλαγής έδρας, επέλεξαν, όμως, να "ανοίξουν" το συγκεκριμένο θέμα και να εκφράσουν τα παράπονα του ΠΑΟΚ, βάζοντας από τώρα τη βάση για να συζητηθεί κάτω από άλλο πρίσμα μετά τον εφετινό τελικό.

Τα παράπονα συνοψίζονται σε δύο ατάκες που ακούστηκαν:

"Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη να μην γίνεται ο τελικός στην έδρα ενός από τους δύο φιναλίστ. Δεν είναι δίκαιο αυτό"και "είναι δυνατό να μην υπάρχει ένα άλλο γήπεδο, κατάλληλο για να οργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας;"

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, όπως είναι γνωστό, απάντησε από την πλευρά του επικαλούμενος την προκήρυξη που είχε υπογραφεί πριν αρχίσει η διοργάνωση, αλλά και τη δυνατότητα που δίνει το ΟΑΚΑ να φιλοξενηθεί ικανοποιητικός αριθμός οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και να έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γιορτή.

Γι' αυτό, άλλωστε, η πλευρά της ΕΠΟ συντάχθηκε στο πλευρό των δύο ομάδων στο αίτημά τους για διάθεση επιπλέον εισιτηρίων από τις 13.000 που πρότεινε για κάθε μία από τς ομάδες, η Αστυνομία.

ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ REPEAT ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παρότι είναι μία απόφαση απόλυτα εντός δικαιοοδοσίας της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να θέσει το ζήτημα της αλλαγής έδρας πιο πιεστικά και να το "σηκώσει" και επικοινωνιακά, κάτι όμως που απέφυγε επιμελώς.

Το γιατί απαντάται σε μία ξεκάθαρη απόφαση που έχει παρθεί και έχει και την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη:

"Αυτό που μας νοιάζει είναι να κάνουμε το repeat, ο ΠΑΟΚ να στεφθεί ξανά Κυπελλούχος. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να το πετύχει και όλοι μας πρέπει να τη στηρίξουμε".

Αυτή είναι η θέση όλων στα γραφεία της Τούμπας, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι και το τελευταίο στέλεχος και ουσιαστικά καθορίζει και όλες τις κινήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες.

Παίκτες και Λουτσέσκου θα έρθουν σε πρώτο πλάνο από εδώ και στο εξής και όλος οργανισμός ΠΑΟΚ θα στηρίξει την προσπάθεια για να νίκη επί της ΑΕΚ στον τελικό. Κι ας γίνεται στην έδρα της φιναλίστ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΟ: "Η ΕΛ.ΑΣ. στα αποδυτήρια του τελικού"
Από 13.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία για τον τελικό
Συμφωνία Μπεϊτάρ-Σάμπο, διαπραγμάτευση με ΠΑΟΚ
Νέες εξετάσεις για Τζάλμα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ