ΠΑΟΚ

Κυκλοφορία μπάλας με... τρεις εστίες

Κυκλοφορία μπάλας με... τρεις εστίες
WWW.MOTIONTEAM.GR

Διαβάστε πού στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο πρόγραμμα προπόνησης που έγινε την Παρασκευή. Χτύπησε ο Ποζατζίδης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο πώς θα πρέπει να πιέζει ο ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τεχνικός ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν πολύ ψηλά, κάτι που δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας του "Δικεφάλου".

Από εκεί και πέρα ήθελε από τους παίκτες του να αλλάζουν γρήγορα πάσες ενώ υπήρξε και μια... ιδιαίτερη άσκηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Εκτός από τις δύο εστίες που υπήρχαν, τοποθετήθηκαν δύο στύλοι για να σχηματίζεται έτσι ακόμη μια εστία στο κέντρο του γηπέδου και από εκείνη την εστία (τερματοφύλακας σε αυτήν ήταν ο Ιτάνζ) ο Αναστασιάδης ζητούσε να περνάει η μπάλα.

Κάκωση στο γαστροκνήμιο ο Ποζατζίδης

Να σημειωθεί πως ο νεαρός, Ποζατζίδης δεν θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο φιλικό με την Καμπούρ καθώς χτύπησε σε μια διεκδίκηση μπάλας και σύμφωνα με την διάγνωση που έγινε, έχει υποστεί κάκωση στο γαστροκνήμιο στο αριστερό του πόδι. Στο μεταξύ ο Μαντούρο ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η κατάστασή του από τα φιλικά και τις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ