ΠΑΟΚ

Κυκλοφορία και πρέσινγκ σε υψηλό τέμπο

Κυκλοφορία και πρέσινγκ σε υψηλό τέμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη μέρα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε με τον Βλάνταν Ιβιτς και τους παίκτες να δουλεύουν στο γρήγορο passing game και στην εξαντλητική πίεση.

Είχε και ποδόσφαιρο η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Οοστερμπεκ με πρόγραμμα στοχευμένο στην γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και στο ασφυχτικό πρέσινγκ σε πολύ έντονο ρυθμό. Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν και δούλεψαν σε δύο διαφορετικούς τύπους ασκήσεων. Στην μία άσκηση υπήρχαν δύο ομάδες των έξι παικτών που έπρεπε να κάνουν συγκεκριμένο αριθμό πασών και να σκοράρουν χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα ο αντίπαλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: Κώστας Πετρωτός

Στο άλλο γκρουπ ήταν τρεις ομάδες των τεσσάρων που όταν οι δύο μαζί επιτίθονταν, η μία έκανε άμυνα. Φυσικά οι παίκτες δούλεψαν και στις δύο ασκήσεις ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρία παιχνίδια 9 εναντίον 9 με τους δύο τερματοφύλακες, Γλύκο και Βελλίδη να είναι σταθεροί. Αρχικά έπαιξαν οι "μαύροι" εναντίον των "πορτοκαλί". Οι "μαύροι" ήταν οι Κωνσταντινίδης, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Πέλκας, Τζιόλης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης και οι" πορτοκαλί" ήταν οι Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατζηισαίας, Κοροβέσης, Μπίσερβαρ, Τσίμιτορ, Ζάιρο και Κουλούρης.

Κέρδισαν οι "πορτοκαλί" με γκολ του Μπίσεσβαρ. Στην συνέχεια οι "πορτοκαλί" έπαιξαν με τους "πράσινους" τους οποίους αποτελούσαν οι Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Μάτος, Ροντρίγκες, Σάχοφ, Χαρίσης, Δημητριάδης και Περέιρα. Οι "πράσινοι" κέρδισαν 2-0 με γκολ των Τζαβέλλα και Σάχοφ. Στο τέλος έπαιξαν οι "μαύροι" εναντίον των "πράσινων" και το ματς έληξε δίχως σκορ. Συνολικά η προπόνηση κράτησε 1 ώρα και 40 λεπτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ