ΠΑΟΚ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ

Από το πρωί τα περίπου 12.500 εισιτήρια που έχουν απομείνει για το μεγάλο ματς με την ΤΣΣΚΑ την άλλη Πέμπτη (17/2) είναι στη διάθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δείτε videos!

Το δικαίωμα των κατόχων διαρκείας να προμηθεύονται εισιτήρια για τις θέσεις που τους αντιστοιχούν έχει εκπνεύσει από την Τρίτη και έτσι από σήμερα από το πρωί τα περίπου 12.500 εισιτήρια που έχουν απομείνει για το μεγάλο ματς με την ΤΣΣΚΑ την άλλη Πέμπτη (17/2) είναι στη διάθεση όλου του κόσμου χωρίς δεσμεύσεις.

Από νωρίς το πρωί οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν καρτερικά στην ουρά για ένα μαγικό χαρτάκι που θα τους δώσει το δικαίωμα να παρακολουθήσουν ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του "Δικεφάλου", ο οποίος θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για μία ακόμη μεγάλη πρόκριση φέτος στην Ευρώπη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προνόησε και στα εκδοτήρια υπάρχουν τρία ταμεία που εξυπηρετούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έτσι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί για πολλή ώρα μέχρι να πάρει μια κάρτα εισόδου. Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο σίγουρα θα πρέπει να βιαστούν βάσει της μεγάλης δίψας που έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι τιμές έχουν ως εξής:


Θύρα 1: 60 €
Θύρες 2, 3: 50 €
Θύρες 5, 6: 35 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α: 20 €
VIP 3ου: 150 €
VIP 4ου: 120 €

Δείτε video από το OlaPAOK.gr που βρέθηκε στην Τούμπα:

Περισσότερα videos στο OlaPAOK.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ