ΠΑΟΚ

Κυκλοφορεί το νέο Toumba Magazine με συνέντευξη Πρίγιοβιτς

Κυκλοφορεί το νέο Toumba Magazine με συνέντευξη Πρίγιοβιτς

Δουλειά του είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Και ως τώρα το κάνει με εξαιρετική συνέπεια. Ένα γκολ ανά 56 λεπτά συμμετοχής και συνολικά έξι τέρματα σε οκτώ αγώνες, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σεζόν και το εξώφυλλο του Toumba Magazine.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου είναι ο πρωταγωνιστής του όγδοου τεύχους του Toumba Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο (04.03) στα PAOK FC Official Stores και ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, ώστε να το λαμβάνετε στο σπίτι σας δίχως κόστος.

Ο Ελβετός επιθετικός σε μια μεγάλη συνέντευξη μιλά για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αναλύει τι είναι αυτό που μπορεί να τον κάνει να χάσει τον ύπνο του και τονίζει τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας σίγουρος έχει ό,τι χρειάζεται για να τους πετύχει. «Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι υψηλές, αλλά υψηλές είναι και οι δικές μου», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δοκιμαστώ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά και να κερδίσω τίτλους».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Toumba Magazine σας επιστρέφει με το παραπάνω τα χρήματα που θα δαπανήσετε για να το αποκτήσετε χαρίζοντάς σας δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για την αγορά της συλλεκτικής Limited Black εμφάνισης του ΠΑΟΚ. Κόψτε το ειδικό κουπόνι, δείξτε το στο ταμείο των PAOK FC Official Stores και κερδίστε 5 ευρώ στην αγορά της νέας φανέλας της ομάδας.

Συνεχίστε τη δική σας συλλογή με αυτόγραφα από του παίκτες του ΠΑΟΚ. Το Toumba Magazine σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τα αυτόγραφα των Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Πέντρο Ενρίκε, Αμρ Ουάρντα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , Παναγιώτη Γλύκου.

ΠΡΟΣΩΠΑ

Πέντρο Ενρίκε

Αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες στο άκρο της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος, όμως, είναι ένας τελείως διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Με άλλο στυλ, άλλη τακτική παιδεία και διαφορετικά χαρακτηριστικά.Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να κάνει μια εμπεριστατωμένη… αντισύγκριση για να σας συστήσει τον Πέντρο Ενρίκε. Bonus το Fact File του Βραζιλιάνου που έχει ρίζες από τη Γερμανία, μεγάλωσε σε μια φάρμα και μιλά πέντε γλώσσες.

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. The guarantee

Είναι ο ποδοσφαιριστής που έγινε αντικείμενο συζήτησης πριν καν πατήσει το χορτάρι για επίσημο αγώνα. Για λάθος λόγους κι εντελώς βιαστικά. Διότι, ο Ισπανός σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως αποτελεί εγγύηση για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Το Toumba Magazine σας περιγράφει τη ζωή του.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ Off the Pitch

Η προσωποποίηση του old school football με το ιδιαίτερο στυλ και την αναμφισβήτητη ποιότητα, αφήνει στην άκρη τη μπάλα και μας ξεναγεί στο δικό του, όχι τόσο τουριστικό Άμστερνταμ.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης Q+A

To new entry της πρώτης ομάδας απαντά στις ερωτήσεις μας για ποδόσφαιρο, προσωπική ζωή, κινηματογράφο και συμπληρώνει το προφίλ του.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με αφορμή την έλευση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς το Toumba Magazine θυμάται όλους τους ξένους σέντερ φορ που πέρασαν ποτέ από την Τούμπα. Από τον πρώτο σκόρερ Νέτο Γκουερίνο μέχρι τον… μποξέρ τσέπης Τάισον Νούνιες κι από τους Σλάτζαν Σπάσιτς, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στους Φρεντερίκ Νιμανί, Βιορέλ Φρούτζα

Το δεύτερο αφιέρωμα του Toumba Magazine αφορά, επίσης, τους επιθετικούς. Αυτή τη φορά, όμως, εστιάζουμε στα… δικά μας παιδιά. Σε παίκτες που γαλουχήθηκαν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ είτε αποκτήθηκαν σε νεαρή ηλικία και καθιερώθηκαν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η μεγάλη της Πυραμίδας σχολή. Ο Αμρ Ουάρντα γίνεται το τελευταίο μέλος της πολυμελούς είναι η αλήθεια αντιπροσωπείας της Αιγύπτου στον ΠΑΟΚ. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ θυμάται όλους τους προηγούμενους «Φαραώ» με inside information tips.

GUEST EDITOR

O Γιάννης Σερβετάς δίνει το δικό του στίγμα στο όγδοο τεύχος του Toumba Magazine. Γυρίζει το χρόνο πίσω κι αφήνεται σε μια προσωπική, νοσταλγική κι άκρως ΠΑΟΚτσήδικη διήγηση που αξίζει να διαβάσετε.

ΣΤΗΛΕΣ

Big Picture

Δείτε την Τούμπα σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές μέσα από τον φωτογραφικό φακό του ΠΑΟΚ

Backstage

Το Toumba Magazine σας βάζει μέσα στ’ αποδυτήρια και στα γραφεία του ΠΑΟΚ με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν διαφύγει από τα… ραντάρ.

Action Replay

Ολη η αγωνιστική δράση συγκεντρωμένη για κρατάτε αρχείο από τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Παλαίμαχος

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μας δίνει τα δικά του μαθήματα ιστορίας μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Next Generation

Ο Γιώργος Τζοβάρας είναι ένα από τα νέα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες με στόχο να καθιερωθούν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ