ΠΑΟΚ

Κωνσταντόπουλος: "Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα"

Κωνσταντόπουλος: "Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα"
MOTIONTEAM

O Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αντώνη Τσακαλέα, για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις εμφανίσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και τον μεγάλο χορηγού του, Stoiximan.gr, με τον οποίο θα συνεργαστεί την επόμενη τριετία.

Για την έναρξη της συνεργασίας ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, είπε στον Sport24 Radio 103,3: "Η Stoiximan.gr είναι η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις της με την κορυφαία ομάδα στην βόρειο Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ. Δεν θα παραμείνουμε απλά σε μία χορηγική συνεργασία, αλλά σε συνεργασία με το PAOK Action έχουμε ένα πλάνο κοινωνικών δράσεων, για να επιστρέψουμε στην κοινωνία μέρος της αγάπης μου μας δείχνει".

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος συμπλήρωσε: "Το Iroes.gr είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan και σε συνεργασία με το PAOK Action, θα πραγματοποιήσουμε μία σειρά από δράσης που βασίζονται στην επιστροφή του καλού στην κοινωνία. Θα κάνουμε μία σειρά από δράσεις εντός και εκτός γηπέδου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ