ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Χαρούμενος για το γκολ της πρόκρισης"

Κωνσταντινίδης: "Χαρούμενος για το γκολ της πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Ο "χρυσός" σκόρερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε και χάρισε την πρόκριση κόντρα στην Σπάρτακ. Τι ανέφερε ο νεαρός, Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον "Δικέφαλο", το οποίο ήταν πολύ σημαντικό και τόνισε πως ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.

"Σημασία έχει ότι προκρίθηκε η ομάδα. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαι ακόμη καλύτεροι", είπε αρχικά

Για τη φάση του γκολ:

"Είναι κάτι που δουλεύουμε και στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που μπήκε αυτό το γκολ και βοήθησε για να έρθει η πρόκριση της ομάδας.

Θα μπορούσαμε βεβαίως να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν είχα βάλει κάποιο γκολ μέχρι τώρα στα παιχνίδια που έχω παίξει με τον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ που μας έδωσε την πρόκριση".

Πούγγουρας: "Δουλεύω καθημερινά"

"Δεν το περίμενα. Ήμουν εκεί όταν χρειάστηκα και το ευχαριστήθηκα. Ο προπονητής μου είπε να κάνω αυτά που ξέρω. Δεν ξέρω αν ήταν επιβράβευση. Δουλεύω καθημερινά και έτυχε να παίξω σήμερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ