ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα"

Κωνσταντινίδης: "Να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ και την ανάγκη ο Δικέφαλος να επιστρέψει στις νίκες σύντομα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Ο νεαρός μπακ-χαφ, μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς, μίλησε όμως στην καμερα της NOVA.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Αυτή την στιγμή είμαι καλά. Κάνω κανονικά προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποια στιγμή μου ζητηθεί από τον προπονητή μου".

Για τα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κρασνονταρ: "Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια καταρχάς λόγω των στόχων της ομάδας. Στην Τρίπολη νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο δεύτερο. Στην Ρωσία ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Πήγαμε να το…κλέψουμε, με διαφορετική φιλοσοφία από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το πλάνο της ομάδας στην Ρωσία: "Νομίζω ότι έχει μιλήσει και ο προπονητής για αυτό το διαφορετικό πλάνο. Μέχρι τώρα παίζαμε ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δουλεύαμε πάνω σε αυτό. Δυστυχώς τα αποτελέσματα κάποιες φορές δεν ήταν υπέρ μας γι αυτό ο προπονητής αποφάσισε να τα αλλάξει στο Κρασνοντάρ. Όλα τα συστήματα όπως έχω ξαναπεί είναι ίδια. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το σύστημα. Δεν πήραμε κάτι θετικό όμως. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι".

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη: "Πρώτος στόχος, όπως είπαμε και το καλοκαίρι, ήταν η ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League. Το καταφέραμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα προκριματικά. Από 'κει και πέρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη αν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με την Κράσνονταρ στην έδρα μας. Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι καθώς συμμετέχουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε".

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό: "Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτόν του Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες παίξανε με πολλές αλλαγές. Διαφορετική διοργάνωση το πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός παλεύει για την σωτηρία του και πιστεύω ότι θα έρθει στην Τούμπα για να κλειστεί πίσω και να κλέψει κάτι από το ματς. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τους τρεις πόντους και να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα".

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα της Κομοτηνής: "Είναι μία ομάδα που παίζει κυρίως άμυνα και προσπαθεί να κλέψει κάτι από τα παιχνίδια της. Έχουν οργανωθεί καλύτερα με τον ερχομό του Ελευθερόπουλου. Αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο".

Αντονις: "Είμαι έτοιμος..."

Για τον ίδιο αλλά και για την απόφασή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Τέρι Αντονις. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: " Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος. Σε καλή κατάσταση. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο σύλλογος είναι εξαιρετικός, οι παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα και ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα".

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά και τους στόχους που έχει: "Η Αυστραλία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να έρθω στην Ευρώπη ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι θα με βοηθήσει και θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου".

Για την υποδοχή που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Ήταν μία εξαιρετική υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος, η διοίκηση αλλά και άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν πολύ εγκάρδιοι μαζί μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ".

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το πρωτάθλημα: "Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, διεθνείς. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση με καλές ομάδες"

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του: " Δεν θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο. Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο".

Αντερσεν: "Δεν μπορώ να χωνέψω την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ"

Στην Μπρόντμπι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς η ομάδα τους αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Δανών, Γιαν Αντερσεν είπε: "Κάναμε ένα απαράδεκτο ξεκίνημα. Δεν μπορώ ακόμη να χωνέψω την εμφάνιση και την ήττα στην Ελλάδα (σ.σ. ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-0). Στα δικά μου τα μάτια αυτό δεν γίνεται και δεν μπορώ να το δεχτώ. Θα έπρεπε να αντέξουμε την πίεση των αντιπάλων και να ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ