ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Φέτος με υπολογίζουν στον ΠΑΟΚ"

Κωνσταντινίδης: "Φέτος με υπολογίζουν στον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κορινιώτης δεξιός μπακ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στα αρχικά πλάνα του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Τους Λέο Μάτος και Στέλιο Κίτσιου θα πλαισιώσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο ακραίος μπακ των ασπρόμαυρων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" στάθηκε στην εσωτερική μάχη με τον "ενδεκαδάτο" Μάτος και τους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επίδραση που είχαν πάνω του οι πολλοί τραυματισμοί: "Μετά τον τραυματισμό στον χιαστό, που ήταν ο πιο δύσκολος, αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω ποτέ πια στο επίπεδο που ήμουν πριν. Το ξεπέρασα, όμως, και επέστρεψα πιο δυνατός. Δεν πρέπει να μένουμε στις άσχημες καταστάσεις. Είτε είναι ένας τραυματισμός, είτε κάτι άλλο. Να παίρνουμε τα θετικά, να βλέπουμε τι κερδίσαμε από μια δύσκολη κατάσταση και να προχωρούμε μπροστά"

Για τον Παναγιώτη Γλύκο, που περνά και αυτός μια δύσκολη δοκιμασία με τον σοβαρό τραυματισμό του: "Μίλησα και με τον ίδιο. Θέλω να του πω να συνεχίσει δυνατά, είναι κάτι που το έχει ξαναπεράσει και του εύχομαι να γυρίσει πίσω καλύτερος και πιο δυνατός".

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Ενημερώθηκα ότι με υπολογίζουν. Αύριο θα είμαι στην πρώτη προπόνηση. Έχω μεγάλη αγωνία που γυρνάω πίσω στην ομάδα. Υπάρχουν νέα πρόσωπα, νέος προπονητής. Να ξεκινήσουμε όλοι με υγεία και να πετύχουμε τις στόχους της νέας σεζόν".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Όλα τα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ στόχος μου είναι να παίζω βασικός. Αυτός είναι και τώρα. Εύχομαι να έχω και εγώ και όλα τα παιδιά υγεία για να τα καταφέρουμε".

Για το αν θα μπορέσει να εκτοπίσει τον Μάτος: "Και πιο μικρός που ήμουν όταν έκανα την πρώτη μου προετοιμασία υπήρχαν στον ΠΑΟΚ πολλοί αξιόλογοι παίκτες και μου έλεγαν πως θα είναι δύσκολο να παίξω βασικός. Παρ’ όλα αυτά τα κατάφερα. Γιατί όχι και τώρα;".

Για τη θέση που του ταιριάζει: "Καθιερώθηκα ως δεξιός μπακ και είναι η αγαπημένη μου θέση. Έχω παίξει, όμως, και στα αριστερά και ως δεξιός χαφ. Δεν έχω θέμα. Μου αρκεί να αγωνίζομαι και να βοηθάω την ομάδα. Ο προπονητής θα κρίνει από ποια θέση".

Για το αν επηρεάζει τον ίδιο η αλλαγή προπονητή: "Ο Ίβιτς με γνώριζε από την Κ20. Έπαιξα πολλές φόρες τότε σε αυτήν επί Στέφενς, αφού δεν ήμουν στα πλάνα για την πρώτη ομάδα. Ήξερε τι μπορούσα να προσφέρω, πέρσι κάναμε μια κουβέντα και μου είπε πως θα ήταν καλύτερα μετά τον τραυματισμό μου να πήγαινα κάπου δανεικός. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό που έφυγε. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν αλλάζει κάτι. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου και μακάρι να παίξω".

Για τον Στανόγεβιτς: "Είδα κάποια πράγματα στο ίντερνετ γι’ αυτόν. Ότι ήταν στην Παρτιζάν, πήρε νταμπλ εκεί και έπαιξε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θετικό είναι ότι στη Σερβία η νοοτροπία είναι κοντά στη δική μας. Ήταν και σε ομάδα που η νοοτροπία είναι ίδια με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ξέρει από πίεση".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: "Φέτος οι πάντες λένε ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Το ρόστερ είναι καλό, θα γίνουν και κάποιες προσθήκες. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ο στόχος. Καλό είναι, βέβαια, να κρατάμε μικρό καλάθι, όμως, με τον Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ μπήκε σε τροχιά πρωταθλητισμού. Πήρε και το Κύπελλο που θα δώσει ώθηση".

Για το πώς πανηγύρισε το Κύπελλο: "Ήμουν στην Κύπρο τότε. Χάρηκα πολύ κυρίως για τα παιδιά που είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ και δεν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο. Τον Κλάους, τον Γλύκο και τον Κάτσε. Θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μέρος της επιτυχίας, όμως, δεν πειράζει κοιτάμε το μέλλον. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι τίτλοι στο μέλλον και να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ