ΠΑΟΚ

Ξέσπασμα Κωνσταντινίδη, ευχή Χαρίση για Μυστακίδη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τραυματισμός-σοκ του Γιάννη Μυστακίδη προκάλεσε την άμεση συμπαράσταση των συμπαικτών του και το ξέσπασμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στους "ανεγκέφαλους που γράφουν καλά να πάθει επειδή έκανε like στον Τζαβέλλα".

Έχει σοκάρει τους πάντες στον ΠΑΟΚ ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Μυστακίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε στο χειρουργείο και ήδη οι συμπαίκτες του (ακόμη κι αυτοί που είναι δανεικοί) αμέσως δήλωσσαν την υποστήριξή τους.

Στην περίπτωση του δανεικού στην Ομόνοια, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς και επεμβάσεις, υπάρχει και η οργή του για εκείνους που... χάρηκαν από τον σοβαρό πρόβλημα του Κατερνιώτη στο γόνατο.

Δείτε τα post του Χαρίση και του Κωνσταντινίδη

Ο Κωνσταντινίδης γράφει: "Πραγματικά ανακοινώνεται ότι ένα παιδί έχει πάθει ζημιά στο μηνίσκο του και είναι πιθανόν να έχει πειραχτεί και ο χιαστός του και κάποιοι ανεγκέφαλοι για να μην πω κατι χειρότερο γράφουνε ότι καλά να πάθει επειδή έκανε like στον Τζαβέλλα και να πάει να τον βρει στην Τουρκία. Για πόσο λύπηση μπορει να είστε μερικοί αλήθεια; Περαστικά φίλε μου και όλα να πάνε καλά! Giannis Mystakidis¨".

Ξέσπασμα Κωνσταντινίδη, ευχή Χαρίση για Μυστακίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ