ΠΑΟΚ

Ξεσηκωμός στην ομογένεια των ΗΠΑ

Ξεσηκωμός στην ομογένεια των ΗΠΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη θα φέρει στην μεγαλούπολη της Αμερικής ΠΑΟΚτσήδες από Βοστόνη, Φιλαδέλφεια και άλλες πόλεις των ανατολικών ΗΠΑ.

Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης και θα παραστεί στην Παγκόσμια συνδιάσκεψη Ποντιακών Νεολαιών που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 26η Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 29η Φεβρουαρίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα προσγειωθεί με το ιδιωτικό αεροπλάνο του σε αεροδρόμιο για ιδιωτικές πτήσεις στο Νιου Τζέρσει ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες των ΗΠΑ είναι στο... πόδι εν όψει της άφιξης του. Θα τον υποδεχθούν μέλη του συλλόγου Ποντίων "Κομνηνοί" αλλά και οπαδοί του "Δικεφάλου" από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης

Το Σάββατο το μεσημέρι σε καφέ της Νέας Υόρκης θα δει το ματς με τον Αστέρα (12.30 η ώρα στις ΗΠΑ) με ΠΑΟΚτσήδες κυρίως μέλη του συνδέσμου ενώ το κυριότερο είναι ότι την Κυριακή το μεσημέρι στις 15.00 θα παραστεί στην κοπή της πίτας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης που επαναλειτουργεί εδώ και έναν χρόνο.

Θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με οπαδούς του "Δικεφάλου" για θέματα των "ασπρόμαυρων" και γι' αυτό τον λόγο πολλοί ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ από Βοστόνη, Φιλαδέλφεια και άλλες πόλεις έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί εκεί και θα δώσουν το παρών.

Ηδη υπάρχει ερωτηματολόγιο με διάφορα ζητήματα που θα συζητήσουν με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, η παρουσία του οποίου θα δώσει τρομερή ώθηση στο να εγγραφούν ακόμη περισσότερα μέλη εκεί. Θυμίζουμε ότι όπως έχει μεταφέρει ο Σαββίδης στους συνεργάτες του, την Τετάρτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ