ΠΑΟΚ

Ξεπερνά τον αποκλεισμό με δουλειά ο ΠΑΟΚ

Ξεπερνά τον αποκλεισμό με δουλειά ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως διαχειρίζονται στον ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα της ήττας-σοκ από τον Άγιαξ. Σε φουλ ρυθμούς για πρώτη μέρα ο Φερνάντο Βαρέλα.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και αυτό είναι βασική επιδίωξη όλων. Το μήνυμα προσπαθεί να περάσει με κάθε τρόπο και είναι χαρακτηριστικό το πώς συντάχθηκε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση, στην οποία για πρώτη φορά μετείχε σε φουλ ρυθμούς ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά: "Ποτέ κανένας θρίαμβος ή καμιά αποτυχία δεν σταματούν την καθημερινότητα μιας ομάδας. Μετά από ένα δύσκολο και προπαντός άδικο αποκλεισμό το καλύτερο αντίδοτο είναι η δουλειά και αυτό ακριβώς περιείχε σήμερα το μενού για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με θεραπείες, μασάζ και κρυοθεραπεία.Οι υπόλοιποι ακολούθησαν προπόνηση με ασκήσεις τακτικής, επικεντρωμένες στο transition και την κυκλοφορία της μπάλας.

Από σήμερα το ιατρικό δελτίο είναι απολύτως κενό, αφού και ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε για πρώτη φορά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός ακολούθησε χωρίς ενόχληση το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Η ομάδα έχει ρεπό αύριο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το Σάββατο στις 19:00".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ