ΠΑΟΚ

Ξεπέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας

Ξεπέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προοπτική του Champions League και παρουσία της ομάδας κόντρα στον Άγιαξ στην Ολλανδία έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Φαν ντερ Σαρ: "Πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ με το γκολ, θα προκριθεί ο Άγιαξ".

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ξεσηκωθεί φέτος το καλοκαίρι με την προοπτική του Champions League και ειδικά μετά την ισοπαλία της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς στην Ολλανδία με τον Άγιαξ δείχνει ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για διαρκείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα στην Τούμπα υπήρξαν ουρές για διαρκείας και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο, καθώς υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να προλάβουν και το... άνοιγμα της διαδικασίας διάθεσης των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα ρεβάνς με τον "Αίαντα" τη Δευτέρα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε ότι τα διαρκείας ξεπέρασαν τις 10.000.

Ανοιχτά τα διαρκείας Κυριακή αντί Δευτέρας

Αλλαγές στις μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων ανακοινώνει πως την Κυριακή (31.07) θα λειτουργήσει εκτάκτως το τμήμα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στην Τούμπα από τις 09:00 ως τις 15:00 (και μέσω ίντερνετ όλο το 24ωρο). Από το πρωί της Δευτέρας έως και την Τετάρτη δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, παρά μόνο τα εναπομείναντα διαθέσιμα απλά εισιτήρια για τον αγώνα εναντίον του Άγιαξ.Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα είναι ξανά δυνατή από την Πέμπτη (04.08).

Ο Φαν ντερ Σαρ στο κλαμπ της Γιουάιτεντ

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Φαν ντερ Σαρ θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη, παραμονές της ρεβάνς στα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Θεσσαλονίκη. Ο βετεράνος τερματοφύλακας και νυν γενικός διευθυντής του Άγιαξ, έκανε δηλώσεις και για το ΠΑΟΚ-Άγιαξ, στο περιθώριο του φιλικού του Αίαντα με τον Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, τόνισε στην εφημερίδα "Metrosport": "Το σκορ είναι ρευστό. Ο ΠΑΟΚ, σίγουρα, έχει το πλεονέκτημα γιατί σημείωσε εκτός έδρας γκολ. Αλλά ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα και θα πάει στην Ελλάδα για να ανατρέψει την κατάσταση και να περάσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού είμαι Ολλανδός και αυτή την περίοδο εργάζομαι για τον Αγιαξ εννοείτε ότι πιστεύω ότι, τελικά, θα προκριθούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ