ΠΑΟΚ

Ξένη εταιρία στη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ξένη εταιρία στη φανέλα του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ φανέλα από τον Άρη και μετά

Με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για μεγάλη χορηγία στις φανέλες του. Διαβάστε το ρεπορτάζ

Με απόλυτη μυστικότητα κινήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης για να φέρει μία μεγάλη χορηγία για τη νέα φανέλα της ομάδας και φαίνεται ότι η προσπάθεια βρίσκεται πολύ κοντά σε αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" έχει σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία με ξένη εταιρία που θέλει να διαφημιστεί μέσω του "Δικεφάλου" και τις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές πρόκειται να δώσουν τα χέρια.

Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά, η χορηγία θα αποφέρει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ, πολύ μεγαλύτερο από τα στάνταρ των χορηγιών από ελληνικές εταιρίες και πιθανόν-αυτό δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένο-προέρχεται από ρωσική εταιρία.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο ΠΑΟΚ, όπως και κάθε σύλλογος που δίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια, πρέπει να δηλώσει άμεσα την διαφήμιση στη φανέλα του στην UEFA, ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα, καθώς ο κανονισμός δίνει τη δυνατότητα να γίνει αλλαγή έως και 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα τρία χρόνια διαφήμιζε το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" του ΟΠΑΠ. Φέτος, είναι γνωστή η κόντρα του Οργανισμού με τη Λίγκα για τις χορηγίες, γεγονός που στρέφει πολλές ομάδες σε άλλες λύσεις.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συζητήσεις με ιδιωτική εταιρεία στοιχηματισμού

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ