ΠΑΟΚ

Ξένη εταιρία για τη "Νέα Τούμπα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Εκπρόσωποι εταιρίας από το εξωτερικό βρέθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Τούμπας.

Το πρότζεκτ της "Νέας Τούμπας" είναι το μεγαλύτερο στην εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Και όπως όλα δείχνουν, από τη στιγμή που αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή, υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για την υλοποίησή του.

Μπορεί οι καθυστερήσεις που υπάρχουν σε επίπεδο γραφειοκρατικών διαδικασιών να οδηγούν σε σκέψεις για αναβολή της μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο για τη νέα σεζόν, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι στα υπόλοιπα επίπεδα δεν υπάρχει κινητικότητα.

Απόδειξη το ταξίδι δύο εκπροσώπων ξένης εταιρίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αγγλικής, στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου ένα μήνα.

Τα δύο στελέχη έκαναν αυτοψία στο γήπεδο, επισκέφθηκαν όλους τους εσωτερικούς, αλλά και περιβάλλοντες χώρους του και κατέγραψαν όλα τα δεδομένα που θα οδηγήσουν στην εκπόνηση προτάσεων για τη "Νέα Τούμπα".

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κρατήσουν την επίσκεψη των εκπροσώπων της ξένης εταιρίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από μόνο του το γεγονός, πάντως, δείχνει πόσο "ζεστά" αντιμετωπίζουν πλέον ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του το γηπεδικό πρότζεκτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ