ΠΑΟΚ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Με δυνατό αέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ξεκίνησαν την καλοκαιρινή προετοιμασία τους εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση είχε το χαρακτήρα γνωριμίας τόσο του νέου Αθλητικού Διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν , όσο και του καινούριου τεχνικού επιτελείου με το ρόστερ και το υπόλοιπο τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε κυρίως στην αερόβια αντοχή και γενικότερα στη φυσική κατάσταση, τόσο με τρέξιμο όσο και με ασκήσεις με μπάλα.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος έχει θλάση θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο από το τέλος της περασμένης σεζόν, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα απουσίαζε λόγω προσωπικού θέματος κι ο Λούκας Πέρεθ λόγω της μέχρι 30/06 δέσμευσής του με την Λα Κορούνια.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τους «ασπρόμαυρους» περιλαμβάνει γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπως θα συμβαίνει στο ενδιάμεσο των διπλών προπονήσεων όποτε υπάρχουν. Η απογευματινή προπόνηση μεταφέρθηκε για τις 18:00.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ