ΠΑΟΚ

Ξεκινά το rotation ο Τούντορ

Ξεκινά το rotation ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες που δεν θα χρησιμοποιήσει από επιλογή σήμερα απέναντι στην Ξάνθη ο Ίγκορ Τούντορ και οι "νέοι" που θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ιγκορ Τούντορ έχει ξεκάθαρες σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει την τρέχουσα σεζόν. Οπως αποδεικνύει με το καλημέρα, λοιπόν, ο Κροάτης προπονητής θα αρέσκεται συχνά πυκνά φέτος να κάνει rotation στην ενδεκάδα, για να κρατά φρέσκια την ομάδα του.

Γι΄αυτό, άλλωστε, έγιναν όλες αυτες οι μεταγραφές με παίκτες που είναι πάνω κάτω στα ιδια επίπεδα. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο που τρεις μέρες μετά το ματς με την Μπρόντμπι, αλλάζει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές, τους δύο ή τρεις εκ των οποίων μετά από επιλογή του και τους δύο αναγκαστικά.

Εκτός από τους Κάτσε και Πέλκα που δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, και την θέση τους θα πάρουν οι "νέοι" Τσίμιροτ και Ζάιρο αντίστοιχα, ο Κροάτης προπονητής δεν θα ξεκινήσει σήμερα (23/8) ούτε τον Μαλεζά, στην θέση του οποίου θα χρησιμοποιήσει τον Τζαβέλλα, ούτε τον Κωνσταντινίδη.

Αριστερά θα παίξει ο Λέοβατς και δεξιά ο Κίτσιου, χωρίς να αποκλείεται να αγωνιστεί ο Ροντρίγκες δεξιά, να μείνει έξω και ο Κίτσιου, και να δούμε τον Σάμπο στην τριάδα του κέντρου και τον Ζάιρο να πλαισιώνει τον Μακ στην επιθετική γραμμή.

Συνοψίζοντας το πιο πιθανό είναι ο Τούντορ να παρατάξει τον Ολσεν κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα τριάδα στην άμυνα, τον Κίτσιου δεξιά, τον Λέοβατς αριστερά, τους Τζιόλη, Τσίμιροτ και Ζάιρο στα χαφ και τους Μακ, Ροντρίγκες στην επίθεση.

Μαλεζάς και Κοροβέσης που έμειναν εκτός αποστολής αναμένεται να είναι βασικοί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (27/8) κόντρα στην Μπρόντμπι, ενώ ο Αντονις που, επίσης είναι εκτός αποστολής, θα πρέπει να περιμένει το επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Τραυματίες, θυμίζουμε, είναι οι Χαρίσης, Αθανασιάδης, Πόζογλου και Σαλπιγγίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ