ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Μίχελ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για να ακούσει την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Η επόμενη μέρα στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ.

Την τελευταία φορά που ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε σε “πηγαδάκι” με δημοσιογράφους, όταν όλοι τους περίμεναν τον Μαουρίσιο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ο Σλοβάκος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τονίζοντας πως η παραμονή του είναι στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Μίχελ βρέθηκε στην Σλοβακία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και επισκέφτηκε την οικογένεια του γιου του, η οποία και μεγάλωσε, με τον 49χρονο να γίνεται παππούς. Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του Λούμπος Μίχελ και του ΠΑΟΚ θα χωρίσουν μετά από 21 μήνες.

Εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης κάνει δεκτή την παραίτηση του τεχνικού διευθυντή, στο τραπέζι θα τεθεί ο τρόπος κάλυψης της θέσης.

Λίγες ημέρες μετά την υποβολής της παραίτησης Μίχελ, τα πρώτα σενάρια ήθελαν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο προσέγγισης του Νίκου Νταμπίζα για την θέση που άδειασε, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να "επεμβαίνει" και να διαψεύδει όχι μόνο το σενάριο με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας, αλλά και "κάθε άλλο σενάριο που θα προέκυπτε".

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις για "εσωτερική" κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, που δεν αποκλείεται να φέρει και την αλλαγή μοντέλου λειτουργίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, για ένα θέμα στο οποίο οι "ασπρόμαυροι" ναι μεν δεν πιέζονται χρονικά, αλλά θα πρέπει να το διευθετήσουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ