ΠΑΟΚ

Ξεκαθάρισαν τα σενάρια για ΠΑΟΚ

Ξεκαθάρισαν τα σενάρια για ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μετά το ένα το 3-0 της Κέρκυρας επί του Απόλλωνα 1926 ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο σενάρια ισοβαθμιών. Το Sport24.gr αποσαφηνίζει τα πράγματα.

Η Κέρκυρα επιβλήθηκε του Απόλλωνα 1926, στον δεύτερο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στον ΠΑΟΚ έχουν σαφή εικόνα για το πώς μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο "Δικέφαλος", καταρχήν, θέλει οπωσδήποτε νίκη του νίκη μέσα στην Κέρκυρα και από εκεί και πέρα να μην έρθει ισόπαλος ο αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων 1926 (το "Χ" βολεύει και τις δύο ομάδες).

Αν κερδίσουν τα Γιάννενα στον ΠΑΟΚ αρκεί και νίκη με... μισό μηδέν αφού θα "πιάσει" τους τέσσερις βαθμούς και θα αφήσει από κάτω του Απόλλωνα και Κέρκυρα με τρεις.

Αν κερδίσει ο Απόλλωνας, ο ΠΑΟΚ θέλει (λογικά) νίκη με πολλά γκολ κόντρα στους Φαίακες για να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ στους τέσσερις βαθμούς. Λέμε όμως "λογικά" γιατί μένει να διευκρινίσει η ΕΠΟ τι ακριβώς ισχύει με τα κριτήρια ισοβαθμίας.

Τέλος αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει την Κέρκυρα, φυσικά και οι Φαίακες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Με νίκη περνάνε σίγουρα και με ισοπαλία θέλουν νίκη του ΠΑΣ ή ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι.

Η βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα 4

Κέρκυρα 3

Απόλλων Καλαμαριάς 3

ΠΑΟΚ

1η αγωνιστική:

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 1-0

2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Κέρκυρα - Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

3η αγωνιστική (07/01)

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλαμαριάς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ