ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρη προσφορά σε Κατσικά και Τζανδάρη

Ξεκάθαρη προσφορά σε Κατσικά και Τζανδάρη
Τζανδάρης Αθανασιάδης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Τι προσφέρει στους δύο παίκτες για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους η ΠΑΕ και ποιο μήνυμα στέλνει μέσω εκπροσώπων τους.

Μπορεί ο Ιανουάριος να είναι ο μήνας που συνήθως οι ομάδες ενισχύονται με νέους παίκτες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία και γι' ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ τους. Με αυτό κατά νου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις διαδικασίες ανανέωσης των συμβολαίων του Γιώργου Κατσικά και του Φάνη Τζανδάρη, οι οποίοι αποτελούν βασικά γρανάζια της "ασπρόμαυρης" μηχανής από την αρχή της σεζόν.

Ο λόγος που οι υποθέσεις και των δύο... τραβάνε χρονικά είναι η εμπλοκή των ατζέντηδων των παικτών στην όλη διαδικασία, αφού στον "Δικέφαλο" είναι δεδομένο ότι αναγνωρίζεται η προσφορά και η εξέλιξη και των δύο παικτών, γι' αυτό και θέλουν να τους κρατήσουν στην Τούμπα.

Οι προτάσεις

Αυτήν τη στιγμή ο Γιώργος Κατσικάς αμείβεται με 100.000 ευρώ τον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 150.000 και τριετές συμβόλαιο, ενώ στον Τζανδάρη η προσφορά είναι συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με αμοιβή 5.000 ευρώ τον μήνα. Εννοείται πως οι υπεύθυνοι του "Δικεφάλου" είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν περισσότερα στους δύο ποδοσφαιριστές, εφόσον, όμως, δουν από εκείνους τα στοιχεία που επιθυμούν.

Δηλαδή, περαιτέρω εξέλιξη και ακόμη μεγαλύτερη προσφορά. Άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Κάτσε, Αθανασιάδη, Πόζογλου κι άλλων παικτών, οι οποίοι δέχθηκαν πρόταση αναπροσαρμογής, πριν λήξει το συμβόλαιό τους.

Τελεσίγραφο

Αυτό, όμως, που είναι άξιο αναφοράς, είναι ο τρόπος διαπραγμάτευσης που διάλεξε να ακολουθήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους δύο ποδοσφαιριστές. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ή θα πάνε στα γραφεία να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαιο και να τελειώσει το όλο θέμα, ή οι διαπραγματεύσεις θα σταματήσουν άμεσα.

Με άλλα λόγια, είναι δεδομένο ότι οι προτάσεις που σας αναφέραμε δεν πρόκειται ν΄αλλάξουν για κανέναν από τους δύο παίκτες. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να "τραβήξει" το σίριαλ των ανανεώσεων τους, όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις και αυτό φρόντισαν να το... περάσουν και στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Πάντως, από τα γραφεία της Τούμπας "βγαίνει" πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα δεχθούν τις προσφορές που τους έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ