ΠΑΟΚ

Ξανά στην Αθήνα ο Μίχελ για Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και τον Ροντρίγκο Μολέντο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ προκειμένου να συναντηθεί με τον Κώστα Διαμαντόπουλο και τον Ροντρίγκο Μολέντο, σε μια προσπάθεια να επισπευσθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μετακίνησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο θέμα που προέκυψε φαίνεται πως ήταν η νέα κίνηση της Ιντερνασιονάλ για να τον αποκτήσει εκείνη νωρίτερα από το καλοκαίρι, όταν και οι δυο πλευρές έχουν υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας.

Στόχος του τεχνικού διευθυντή είναι να "κλειδώσει" την συμφωνία που έχει επιτευχθεί και αφορά τον δανεισμό του Μολέντο στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει μείνει ανοικτή για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' όσο θα ήθελαν στον "Δικέφαλο του βορρά", με τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει μεγάλη επιμονή και υπομονή για να κάνει δικό του τον Μολέντο, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ